Έτοιμος να «χτυπήσει» τον Κατσουράνη

9 Μαΐου 2014

Αλήθεια ή ψέματα, ο χρόνος θα δείξει. Αν πιστέψουμε πάντως τιςφήμες που έρχονται στη δημοσιότητα, τότε ο Ατρόμητος ετοιμάζεται να «χτυπήσει» το καλοκαίρι την πόρτα του Κώστα Κατσουράνη!

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα περιμένει να δει πως θα εξελιχθούν τα πλέϊ – όφ της Σούπερ Λίγκα και σε συνάρτηση πάντα με την περαιτέρω τιμωρία Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσει να φέρει στο Περιστέρι τον αρχηγό της εθνικής μας ομάδας.

Άλλωστε, είναι ίσως η μοναδική, εντός συνόρων ομάδα, που θα μπορούσε να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να καλύψει το κασέ του, μια και ο ίδιος δεν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό, ούτε θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό.

Όσο για την ΑΕΚ, σίγουρα θα τον ήθελε, προκειμένου να τηβοηθήσει τη νέα σεζόν στη Football League, δεν ξέρουμε όμως, κατά πόσο τα αγωνιστικά κίνητρα (δεν μιλάμε για το συναισθηματικό) του παίκτησυνάδουν με αυτά της Ένωσης, στην παρούσα φάση τουλάχιστον.

Το γεγονός πάντως ότι, ο Ατρόμητος φέρεται να εξετάζει ένα παίκτη της αξίας του «Κατσούρ», αποδεικνύει, το πόσο ψηλά έχουν ανέβει οι απαιτήσεις του συλλόγου, αλλά και τις βλέψεις του για την επόμενη χρονιά.

exedra.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ