Οργιάζουν οι φήμες στον Ολυμπιακό !!!

9 Μαΐου 2014

Ο Ανέλ Ενγκονγκά μπορεί να είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νότιας Αφρικής και να «γράφει» χιλιόμετρα τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Γκενκ στο βέλγικο πρωτάθλημα, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή η περίπτωσή του δεν απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας εμφανίζονται ενοχλημένοι από τις δηλώσεις του 26άχρονου, ο οποίος τους έμπλεξε σε μεταγραφικά σενάρια από το… πουθενά.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν πως ουδέποτε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά ούτε έχουν στα σχέδιά τους την απόκτησή του.

Δηλώσεις για τον Ανέλ Ενγκονγκά έκανε και ο εκπρόσωπός του,Πασχάλης Τουντούρης, ο οποίος δήλωσε: «Υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τον Ανέλ, αυτό μπορώ να το επιβεβαιώσω, αλλά είναι πολύ νωρίς να πούμε τι θα κάνει στο μέλλον. Αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στο να ολοκληρώσει τη σεζόν με τη Γκενκ και θα δούμε τι θα γίνει τους επόμενους μήνες».

Εν κατακλείδι θεωρείται αδύνατο – τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή – να γίνει ερυθρόλευκη κρούση προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

exedra.gr/

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ