ΠΑΟΚ VS ΟΣΦΠ: Για τίτλο και στους Νέους (K17)

Μετά την ομάδα Νέων κάτω των 20 ετών και την πανηγυρική κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και η αντίστοιχη ομάδα Νέων Κ17 του ΠΑΟΚ θέλει τον φετινό τίτλο. Θέλει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο, όταν είχε κερδίσει στον τελικό τον Ολυμπιακό. Περυσι το φάιναλ φορ έγινε στην Ξάνθη. Φέτος θα γίνει στο Αγρίνιο. Φέτος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό. Ο νικητής θα παίξει στον τελικό για το τρόπαιο.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα αντιμετωπίσει το Σαββατο στις 19.00 τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, ενώ νωρίτερα στις 16.00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Πανιωνίου και της Ξάνθης. Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα αναμετρηθούν στον τελικό της ερχόμενης Δευτέρας (19.00). Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στον δεύτερο όμιλο (ισόβαθμος με την Ξάνθη) και στον αγώνα μπαράζ νίκησε τον Εργοτέλη με 1-0.

Είκοσι παίκτες συμμετέχουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι οι Γιαννακόπουλος Γιάννης, Δοδοντσάκης Στέργιος, Δεληγιάννης Νίκος, Δημητριάδης Τάσος, Κάκκο Γιώργος, Καρολίδης Γιώργος, Κασαπίδης Γρηγόρης, Κούστα Κριστιάν, Κουτογλίδης Απόστολος, Κουτούσης Αλέξανδρος, Κώστας Κωνσταντίνος, Λιάπτσης Πολύκαρπος, Ξεπαπαδέας Ηλίας, Παναγιωτίδης Αριστοτέλης, Παντεκίδης Φώτης, Πατράλης Μάνος, Πούφλης Κλέων, Συράκος Νίκος, Τοπαλίδης Σάββας και Χατζηδίμπας Βασίλης.

Στην αποστολή μετέχει ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Θεοδωρίδης μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Αλέκο Θεοδωρίδη (πρόκειται για απλή συνωνυμία), όπως και ο Γρηγόρης Καραβέλης, τεχνικός σύμβουλος των ομάδων νέων του ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα