Περιμένει Σερμαντίνι και Κατσίβελη για Πανιώνιο ο Μπαρτζώκας

Από αύριο Σάββατο (10/5) αρχίζει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την σειρά της ημιτελικής φάσης με αντίπαλο τον Πανιώνιο με τρεις υποθέσεις τραυματισμών να προβληματίζουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν είχε στην διάθεση του στο χθεσινό (8/5) ματς κόντρα στον Άρη στο Παλέ, τους Ματ Λοτζέσκι, Δημήτρη Κατσίβελη και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε και στον πρώτο αγώνα με αντιπάλους τους «κίτρινους». Ο Λοτζέσκι, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό ορθό μηριαίο αναμένεται να είναι έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Πανιώνιο, η οποία έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τρίτη (13/5) στο ΣΕΦ.

Ο Κατσίβελης, που έπαθε διάστρεμμα στην προχθεσινή (7/5) προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη, κάνει θεραπείες και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, με σκοπό να προλάβει την συνάντηση της Τρίτης (13/5). Ο Σερμαντίνι εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ωστόσο, η απουσία του είχε προσδιοριστεί την προηγούμενη Παρασκευή (2/5) σε διάστημα μιας εβδομάδας. Προς το παρών, πάντως, η συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο είναι αμφίβολη.

Σχετικά άρθρα