Μια ανάσα από την Γαλατά ο Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ εκτός από το τουρκικό διαβατήριο και την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα της Τουρκίας, θα αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, όπως όλα δείχνουν, μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακίνησή του στην Γαλατάσαραϊ.

Στα μέσα του περασμένου Απριλίου, είχε γνωστοποιηθεί ότι ο πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα και νυν παίκτης της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, Κιθ Λάνγκφορντ απέκτησε τουρκικό διαβατήριο και επομένως θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Από τότε, λοιπόν, είχε γίνει επίσης γνωστό, ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας, Εργκιν Αταμαν, θα ήθελε τον Λανγκφορντ στην Γαλατάσαραϊ, στην οποία είναι πρώτος προπονητής. Όπως φαίνεται πιθανότατα ο παίκτης από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα της Γαλατά. Ο διευθυντής του ιταλικού Basket Magazine, Davide Bortoluzzi έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο twitter ότι ο Λάνγκφορντ έχει συμφωνήσει με την Γαλατά για τα επόμενα τρία χρόνια αντί του ποσού των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο.

Σχετικά άρθρα