Θεσσαλονίκη: 1ο Ευρωπαικό παιδικό Φεστιβάλ

10 Μαΐου 2014

 

 

 

Κατασκευή κρουστών και επιτραπέζιων παιχνιδιών από ανακυκλώσιμα υλικά , προβολή ταινιών από τα παραμύθια των Αδελφών Γκριμ, βιωματικό θεατρικό παιχνίδι, μουσικοθεατρικό παιχνίδι – Κουκλοθέατρο, αστροπάρτυ, Υoga για γονείς και παιδιά ...μεταξύ άλλων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του Elephantastico,

1ου Ευρωπαϊκού Παιδικού Φεστιβάλ. Στο τριήμερο εκδηλώσεων που άρχισε την Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών από τη Ρωσία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Τσεχία, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της Θεσσαλονίκης. Στα δρώμενα που πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της πόλης συμμετέχουν οργανώσεις, σωματεία, μουσεία, σχολές κ.α.
Επίσης, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μουσικο-θεατρικά παραμύθια, μουσικές συναυλίες, παραστάσεις κινηματογράφου και κουκλοθεάτρου, ξεναγήσεις σε ιστορικά μνημεία της πόλης, εκπαιδευτικά εργαστήρια και πλήθος άλλων καλλιτεχνικών δράσεων για παιδιά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ