«Εξευτελισμός των θεσμών»!

O πρώτος ημιτελικός του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και του Νηρέα Λαμίας δεν διεξήχθη. Αυτό γιατί η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί. Το φύλλο αγώνα κατακυρώθηκε με 5-0 υπέρ του Ολυμπιακού και αρμόδια για την επόμενη μέρα αυτής της συνάντησης που δεν έγινε ποτέ, είναι τα δικαιοδοτικά όργανα  της ΚΟΕ.

Μετά από αυτό, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος για το συγκεκριμένο γεγονός, τόνισε: « Αποτελεί καινοφανή αθλητική συμπεριφορά σωματείου, όχι μόνο στην ιστορία της Ελληνικής υδατοσφαίρισης αλλά και στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού. Απαξία κάθε έννοιας ευ αγωνίζεσθαι, εξευτελισμός θεσμών, αγωνίσματος, αθλητών, προπονητών, φιλάθλων, των πάντων.  Όλα αυτά δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητα από την ΚΟΕ».

Οι αρνητικοί πρωταγωνιστές του ημιτελικού, η ομάδα του Νηρέα Λαμίας και οι εκπρόσωποι του δε θέλησαν να κάνουν δηλώσεις. 

Από την άλλη πλευρά ήταν εκεί ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος μίλησε καυστικά για τα όσα συνέβησαν πριν από λίγο στο «Ρέστειο»  Κολυμβητήριο. «Το άθλημα μας δέχεται τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη» τόνισε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Είναι κρίμα. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή είναι στο νερό και δυστυχώς αντί για έναν ημιτελικό κάνει προπόνηση. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην ιστορία του Φάιναλ Φορ και δυστυχώς συνέβη στο άθλημα μας».

Σχετικά άρθρα