«Πρώτη φορά παίζω τόσο πολύ»

Η επένδυση του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι στους νεαρούς ποδοσφαιριστές δεν σταμάτησε στην προώθηση παικτών από την ακαδημία του αλλά προχώρησε και στην απόκτηση νέων και φιλόδοξων παικτών, σαν τον Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο νεαρός επιθετικός παραδέχθηκε ότι η βελτίωσή του έχει έρθει μέσα από την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Γιάννης Αναστασίου.
«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που παίζω τόσο πολύ. Δεν έχω παίξει σε κάθε παιχνίδι, ωστόσο είμαι κοντά στην ομάδα σε όλους τους αγώνες και μέσα από αυτή τη διαδικασία, αποκτώ όλο και περισσότερη εμπειρία. Πάντως σκύβω το κεφάλι και συνεχίζω καθημερινά τη δουλειά μου, ώστε να γίνω καλύτερος», είπε στη Nova.
Σχετικά με την πορεία του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ ο Κλωναρίδης απέφυγε να χρίσει φαβορί την ομάδα του. «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να το πούμε, ωστόσο έχουμε πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η ενέργεια έρχεται περισσότερο από τη θέληση που έχουμε. Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες, όλες οι ομάδες έχουν παίξει πολλά παιχνίδια και είμαστε το ίδιο σε αυτό το κομμάτι. Όμως η ομάδα που θα έχει την καλύτερη νοοτροπία στα πλέι οφ, θα τερματίσει και στην πρώτη θέση», τόνισε.
Σχετικά με τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη αλλά και το κυριακάτικο ματς με τον Αστέρα στη Λεωφόρο, επεσήμανε ότι «μια νίκη κάνει πάντα καλό στην ομάδα, ωστόσο γνωρίζαμε πριν από το παιχνίδι ότι ο Αστέρας Τρίπολης διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο με πολύ καλούς παίκτες και ήμασταν έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Το καλό είναι ότι φύγαμε από την Τρίπολη με τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι είναι διαφορετικό παιχνίδι και θα είναι ξανά πολύ δύσκολο. Θα παίξουμε με την ίδια φιλοσοφία στο παιχνίδι μας και με την ίδια διάθεση και ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
Επεσήμανε δε ότι «είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που ακολουθούν, ιδιαίτερα αυτά που θα δώσουμε εντός έδρας και πρέπει να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες».
 

Σχετικά άρθρα