Οι δηλώσεις των πρωταθλητών!

Μια άκρως επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ με την κατάκτηση το πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στην Α1, με τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας μετά το τέλος του ματς με το Ψυχικό να μιλούν για το επίτευγμά τους.
 Στην αρχή μίλησε ο Μιχάλης Πολυτάρχου σχολιάζοντας: «Συγχαρητήρια σε όλους, διοίκηση, προπονητές, τον φανταστικό κόσμο μας. Μόνος αυτός μας βοηθά και είναι δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι. Πιστεύω με σωστές κινήσει κ με τη διοίκηση δίπλα μας η ΑΕΚ θα ξανακάνει πρωταθλητισμό».
Στη συνέχεια, ο Ανδρόνικος Γκιζογιαννης τόνισε: «Κάναμε το καθήκον μας. Πριν δύο χρόνια η ομάδα δεν ανέβηκε στο τσακ αν ήταν καλή ομάδα. Εύχομαι το καλύτερο, αρκεί η ομάδα να παραμείνει συνεπής διοικητικά και οικονομικά.
Μένει τεράστια ικανοποίηση, η προσπάθεια ήταν μεγάλη, ήταν μία κοπιαστική σεζόν. Είναι δικαίωση για όλους μας. Ευχαριστούμε πολύ όλους που ήταν στο πλευρό μας».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Τσιάκος δήλωσε: «Πολύ δύσκολη χρονιά, είχαμε ένα σκοπό, έπρεπε να το φέρουμε εις πέρας. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, εύχομαι να έρθουν καλύτερες μέρες και για το μπάσκετ κ για όλους.
Να έχουμε υγεία, και να πετύχουμε τους στόχους που θα βάλουμε τη νέα χρονιά. Δείξαμε πόσο ομάδα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Ηταν μια δύσκολη χρονιά, πολύ δύσκολο πρωτάθλημα ειδικότερα για εμάς, γιατί όλοι ήθελαν να κερδίσουν την ΑΕΚ».
Με τη σειρά του ο Βαγγέλης Καράμπουλας ανέφερε: «Το πρωτάθλημα ήρθε δύσκολα, από την πλευρά ότι κάναμε μόνο τρεις ήττες και μέχρι την πρωτελευταία αγωνιστική παιζόταν να μην ανεβούμε. Το πρωτάθλημα της ΑΕ είναι πολύ ανταγωνιστικό, υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες όπως είναι το Ψυχικό , η Καβάλα και ο Κόροιβος. Ημασταν όμως πολύ σοβαροί όλη τη χρονιά, δεν απειληθήκαμε ποτέ ουσιαστικά, ακόμα κα στις ήττες ήμασταν μαζί. Υπάρχει πίεση, πρέπει να αποδεικνύεις ότι είσαι καλός κάθε αγωνιστική. Πρωταθλητισμό κάνεις, πόσο μάλιστα σε μια τέτοια ομάδα. Το διαχειριστήκαμε και στο τέλος πανηγυρίσαμε την άνοδο».
Τέλος, ο Αλέξης Φαλέκας δήλωσε: « Οταν η ομάδα ήταν στη Β΄ Εθνική, χτίστηκε για να κάνει πρωταθλητισμό και να πάρει και τα δύο πρωταθλήματα και να ανέβει στην Α1. Είναι μεγάλη επιτυχία, δουλέψαμε όλο το χρόνο, αξίζουν συγχαρητήρια, σε όλο τον κόσμο που μας στήριξε σε όλα τα παιχνίδια με τη φωνή του.
Ηταν δύσκολη χρονιά γιατί υπάρχει το «πρέπει». Ξέραμε όταν πήγαμε στη Β΄ εθνική ότι στόχος ήταν να ανεβούμε στην Α1. Μας ήρθαν στην πορεία κάποιες αναποδιές, όμως σταθήκαμε στο ύψος μας».

Σχετικά άρθρα