Ίδια φιλοσοφία, άλλα πρόσωπα

Αναμέτρηση με ίδιο αντίπαλο μέσα σε τέσσερις ημέρες σίγουρα δεν είναι ότι πιο απλό και στον Παναθηναϊκό την έχουν ήδη «πατήσει» μια φορά με τον ΠΑΟΚ. Θρίαμβος στον τελικό Κυπέλλου, απότομη προσγείωση με παραχώρηση ισοπαλίας στη Λεωφόρο οκτώ ημέρες μετά. Εδώ το διάστημα είναι πολύ πιο σύντομο για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Θεωρητικά το έργο τώρα είναι ευκολότερο για το Τριφύλλι, αφού ήδη πήρε τη νίκη στην έδρα του αντιπάλου και χρειάζεται… ζευγάρωμα στη Λεωφόρο.

Ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να διατηρήσει την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή να πιέσει ψηλά τον αντίπαλο και να τον βρει ανοιχτό στα μετόπισθεν στην εναλλαγή από επίθεση (του Αστέρα) σε άμυνα. Θα χρησιμοποιήσει, όμως, αρκετά διαφορετικά πρόσωπα συγκριτικά με το ματς της προηγούμενης Τετάρτης. Στην άμυνα θα επανέρθει ο Νάνο (αντί του Χουχούμη) ενώ υπάρχει σκέψη να πάρει ανάσες ο Σίλντενφελντ και να ξεκινήσει με δίδυμο στόπερ τους Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο. Εάν γίνει αυτό τότε στο δεξιό άκρο θα παίξει ο Σπυρόπουλος. Στα χαφ θα μείνει εκτός ο Πράνιτς, ο οποίος παραπονέθηκε εκ νέου για ενοχλήσεις και θα παραχωρήσει τη θέση του στον Ατζαγκούν. Αμετακίνητοι οι Αμπεΐντ, Ζέκα, γυρίζει στα χαφ ο Μέντες αντί του Λαγού. Στην επίθεση σίγουρος είναι ο Μπεργκ και από εκεί και πέρα ίσες πιθανότητες έχουν οι Κλωναρίδης, Καρέλης.

Είναι το τελευταίο φετινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού μπροστά σε κόσμο μια και την προσεχή αγωνιστική θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών με τον Ατρόμητο όπως και την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά άρθρα