Μάχες κορυφής!

 

Κρίσιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η 4η… στροφή των play off της Σούπερλιγκ με δύο αγώνες σε Λεωφόρο και Περιστέρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 18:15

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και με νίκη παίρνει σημαντικό προβάδισμα για να κατακτήσει την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. O Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πέτριτς. Ωστόσο επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Νάνο. Τελευταίο ματς με κόσμο φέτος για τους πράσινους.

Στον αντίποδα ο Στάικος Βεργέτης, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντε Μπλάσις αλλά και τους τραυματίες Κοντέ, Κουρμπέλη και Τσαμπούρη, θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μείνει στο κηνύγι της πρώτης θέσης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟΚ 20:30

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες που θα τον ανεβάσουν από την τελευταία θέση. Το “Αστέρι” έχει παρουσιαστεί κατώτερο από το αναμενόμενο στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας συλλέξει μόλις έναν βαθμό από την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Ο Νάστος θα είναι ο μοναδικός απών αφού συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Προβλήματα όμως αντιμετωπίζει και ο ΠΑΟΚ με τον Γιώργο Γεωργιάδη να αποφασίζει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Μίροσλαβ Στοχ.

Σχετικά άρθρα