Η αλήθεια για Ολαϊτάν!

11 Μαΐου 2014

Όλοι είχαν ανησυχήσει με την περίπτωση του Μάικλ Ολαϊτάν που κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο Νιγηριανός είχε διαγνωστεί πως έχει  ιογενή μυοκαρδίτιδα και αμέσως είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάρρωση της υγείας του.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», στο νοσοκομείο στο οποίο είχε διακομιστεί ο Ολαϊτάν, είχε γίνει ιατρικό συμβούλιο με την παρουσία του γιατρού του Θρύλου, του Χρήστου Θέου. Εκείνο που προκύπτει πλέον, είναι πως ο παίκτης δεν έχει πλέον τίποτα και οι εξετάσεις του είναι σαν ενός φυσιολογικού ανθρώπου, που δεν έχει υποστεί το παραμικρό.

Πολλοί φοβόντουσαν μήπως σταματήσει πρόωρα η καριέρα του, τη στιγμή που ανάλογα θέματα απαιτούν περίπου έξι μήνες για να μπορέσει ένας παίκτης να επιστρέψει. Ο Ολαϊτάν, όμως, ενδέχεται να επιστρέψει νωρίτερα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό που απομένει, είναι μια δεύτερη γνώμη ενός γιατρού. Αυτός είναι «κορυφή», βρίσκεται στο Βέλγιο και με παρότρυνση του μάνατζέρ του, ο Ολαϊτάν θα τον επισκεφτεί, ώστε να πάρει το τελικό ΟΚ.

gavros.gr 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ