Το Final Four της Euroleague Basketball στα κανάλια Novasports

 

A’ ημιτελικός ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι, 16/5, 19:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Β’ ημιτελικός Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, 16/5, 22:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Μικρός τελικός, 18/5, 18:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

Τελικός, 18/5, 21:00 Novasports 1 & Novasports 1 HD

 

Σε πρωτεύουσα του ευρωπαϊκού μπάσκετ μετατρέπεται το Μιλάνο, εκεί όπου θα διεξαχθεί το Final Four της Euroleague Basketball και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, για 4 ολόκληρες ημέρες, από την Πέμπτη 15 Μαΐου έως την Κυριακή 18 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση και σε High Definition τους αγώνες, τις ειδικές εκπομπές και τη βράβευση των κορυφαίων για τη φετινή σεζόν για το Final Four. Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση λαμβάνουν μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Μακάμπι Ελέκτρα.

 

Ο τηλεοπτικός μαραθώνιος για τα κανάλια Novasports, ξεκινάει την Πέμπτη 15 Μαΐου στις 13:00, με την απευθείας μετάδοση των συνεντεύξεων Τύπου των τεσσάρων διεκδικητών του τίτλου, καθώς και την τελετή βράβευσης των κορυφαίων της σεζόν. Την Παρασκευή 16 Μαΐου, πριν την έναρξη του Α’ ημιτελικού ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Ελέκτρα, στην εκπομπή «Ώρα 6», οι δημοσιογράφοι-απεσταλμένοι των καναλιών Novasports στο Μιλάνο, Δημήτρης Καρύδας, Νίκος Παπαδογιάννης και Νικήτας Αυγουλής, θα μεταφέρουν όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και των εκπομπών, θα σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στο Final Four δύο κορυφαίοι προπονητές μπάσκετ, ο Φώτης Κατσικάρης και ο Ηλίας Ζούρος. Πριν την έναρξη του Β’ ημιτελικού Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, στην εκπομπή  «Ώρα των Πρωταθλητών», οι απεσταλμένοι των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρουσιάσουν το ρεπορτάζ από τα στρατόπεδα των δύο ομάδων, καθώς και τα σχόλια από την πλευρά του πρώτου φιναλίστ. Στο τέλος της βραδιάς, στην ειδική εκπομπή «Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014», ο Γιώργος Συρίγος και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα συνοψίσουν τις καθοριστικές στιγμές της ημέρας που ανέδειξαν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

 

Το Σάββατο 17 Μαΐου στις 19:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν την εκπομπή «Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014» με τους Γιώργο Συρίγο και Γρηγόρη Παπαβασιλείου live από το studio, όπου μαζί με τους απεσταλμένους και εκλεκτούς καλεσμένους θα αναλύσουν το ζευγάρι του τελικού και θα παρουσιάσουν τις προβλέψεις τους. Τέλος, την Κυριακή 18 Μαΐου, η δράση ξεκινά με τον μικρό τελικό και τις ομάδες που θα λάβουν την 3η και 4η θέση. 

 

Μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η post και pre game εκπομπή «Euroleague Final Four-Μιλάνο 2014» και στις 21:00 αρχίζει ο μεγάλος τελικός. Η αυλαία της φετινής σεζόν της Euroleague κλείνει με την απονομή του βαρύτιμου τρόπαιου και το σχολιασμό του αποτελέσματος από την εκπομπή «Euroleague Final Four-Μιλάνο 2014», σε απευθείας σύνδεση με το «Mediolanum Forum Stadium».

 

Οι συνδρομητές Forthnet ή/και Nova έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις εκπομπές και τους αγώνες, και μέσω WEB TV στο www.novasports.gr ή μέσω laptop, tablet ή smartphone με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet.

 

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων και εκπομπών για το Final Four από τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 15 Μαΐου 

13:00 Συνεντεύξεις Τύπου & Βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς (επανάληψη στις 18:30)

 

Παρασκευή 16 Μαΐου

18:00 Ώρα 6

19:00 Α’ Ημιτελικός ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μακάμπι Ελέκτρα

21:00 Ώρα των Πρωταθλητών

22:00 B’ Ημιτελικός  Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης

23:50 Euroleague Final Four-Μιλάνο 2014 – Post Game Show

 

Σάββατο 17 Μαΐου

19:00 Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014

 

Κυριακή 18 Μαΐου

18:00 Μικρός Τελικός

20:00 Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014 – Post & Pre Game Show

21:00 Τελικός

23:30 Euroleague Final Four – Μιλάνο 2014 – Post Game Show

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα