Αλβέρτης: «Με σεβασμό και σοβαρότητα»

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ την Τρίτη για το πρώτο ματς των ημιτελικών και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μιλώντας για την αναμέτρηση, τόνισε ότι οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν τον «δικέφαλο» με σοβαρότητα και σεβασμό.

«Βρισκόμαστε στους ημιτελικούς του πρωταθλήματος. Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα, η οποία έχει δείξει ότι είναι σοβαρή και διεκδικεί τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά για τον ΠΑΟΚ, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να παρουσιαστούμε στο παρκέ όπως πρέπει, σεβόμενοι τον αντίπαλό μας, όπως κάνουμε πάντα», δήλωσε ο κόουτς του «τριφυλλιού», Φραγκίσκος Αλβέρτης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ το ΟΑΚΑ την Τρίτη (13/05).

Ο Γιόνας Ματσιούλις από την πλευρά του ανέφερε για το πρώτο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ: «Κάνουμε ένα βήμα ακόμη στα play offs και η προσοχή μας επιβάλλεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο μπαίνοντας στο παρκέ. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρή ομάδα και θα πρέπει να τον σεβαστούμε. Εμείς από την πλευρά μας δουλεύουμε καθημερινά και γνωρίζουμε πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να προχωράμε με σταθερά βήματα. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι από το πρώτο λεπτό και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας και στα 40 λεπτά».

Σχετικά άρθρα