Βεργέτης:«Είμαι πικραμένος για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό»

O Στάικος Βεργέτης έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό της Τρίπολης “Αρκαδία 93.8” και εξέφρασε την πίκρα του για τα αποτελέσματα του Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των Αρκάδων απέδωσε στην έλλειψη συγκέντρωσης, το κακό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης: 

Αναφερόμενος στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είπε: «Και τα 2 παιχνίδια ήταν όπως τα περιμέναμε. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με γνώριμο στυλ. Εμείς παίξαμε με αντεπιθέσεις. Μας μένει η πικρία ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ αποτελεσματικός στις τελικές ενέργειες. Εμείς πρέπει να ανασυνταχθούμε για να προχωρήσουμε, για να πάρουμε το επόμενο ματς». 

Μίλησε και για τη διαχείριση που πρέπει να κάνει μετά από δύο ήττες λέγοντας: «Ποτέ δεν είναι εύκολο. Όταν είσαι επαγγελματίας, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στην δουλειά σου. Εμείς βοηθάμε τους παίκτες μέσω της φυσικής αποκατάστασης, στην αποκατάσταση του σώματός τους για τον αγώνα της Τετάρτης. Όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να έχεις συγκέντρωση στα καθήκοντά σου και στην άμυνα και στην επίθεση. Με τον τρόπο αυτό διαχειριζόμαστε το ματς που έρχεται». 

Ενώ για τον στόχο του Αστέρα ανέφερε: «Μετά το Πάσχα ο στόχος ήταν να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας και να βάλουμε μια ομάδα από κάτω μας. Ο στόχος είναι να δούμε καθαρά τα παιχνίδια με συγκέντρωση και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο». 

Όταν ερωτήθηκε για το πως αποτιμά την φετινή χρονιά απάντηση λέγοντας: «Το πρόσημο δεν είναι ούτε αρνητικό ούτε θετικό. Δεν έχω παράπονο ούτε από τους παίκτες, ούτε από την πειθαρχία σε άμυνα και επίθεση. Έχω παράπονο από το ότι δεν ήταν τα παιδιά αποτελεσματικά με τον Παναθηναϊκό και ότι δεν σκοράραμε σε κρίσιμα σημεία. Στο χθεσινό παιχνίδι σε 1-2 στημένες φάσεις, θα μπορούσαμε να σημειώσουμε 1-2 γκολ. Παίζαμε με πολύ καλό αντίπαλο, αλλά θα μπορούσαμε να κλέψουμε 1-2 βαθμούς». 

Όσον αφορά τον Βάλντο είπε: «Ο Βάλντο είναι ένας παίκτης ο οποίος βοηθά την ομάδα, όταν έχουμε υπεροχή. Με τον Παναθηναϊκό βοήθησε αλλά δεν του δόθηκε η δυνατότητα να δείξει τις δυνατότητες που έχει». 

Σχετικά άρθρα