Πρόσκληση σε βουλευτές για ανοιχτό διάλογο

12 Μαΐου 2014

Βάζει στο «παιχνίδι» πολύ δυνατά τους βουλευτές όλων των πολιτικών κομμάτων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
Με επιστολές που έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας σε όλους τους πολιτικούς - βουλευτές της Θεσσαλονίκης τους καλεί σε συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα. Εκεί, μεταξύ των άλλων θα συζητηθεί το θέμα των χρεών της ΠΑΕ στο δημόσιο και οι λύσεις που προτείνει ο ΠΑΟΚ καθώς και το θέμα της διαφθοράς που κυριαρχεί στον ελληνικό αθλητισμό.
 
Ο ΠΑΟΚ καλεί τους βουλευτές σε διάλογο, αυτή την Πέμπτη, δύο ημέρες πριν από το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ και θα πραγματοποιηθεί στην Καμάρα.
 
Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση της: «Επίσημη πρόσκληση προς τους βουλευτές Θεσσαλονίκης σε συζήτηση για τα θέματα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού αθλητισμού, εν όψει του συλλαλητηρίου των φίλων του συλλόγου απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας.
 
Η πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ προς τους πολιτευτές που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη είναι για την Πέμπτη (15/05) στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν άμεσα τον Δικέφαλο, όπως αυτό της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, καθώς επίσης και τα εξίσου σοβαρά - και επί χρόνια λιμνάζοντα - ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό με κορυφαίο αυτό της διαφθοράς.
 
Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν και μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δείγμα της έντονης ανησυχίας της οικογένειας του Δικέφαλου. Ο ΠΑΟΚ επιζητά τη διαφάνεια και την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και επιθυμεί ν' ακούσει τη θέση του πολιτικού συστήματος γύρω από τα «καυτά» ζητήματα».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σε ποια φαγητά ξεσπάμε όταν έχουμε στρες;
Στρες, Άγχος και Διατροφή: Το στρες και το...
Εργαζόμενη μητέρα: Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο...
Κάπου στη μέση του δρόμου της ζωής μου κι...