Παπαλουκάς: «Να μεταδώσω στα παιδιά την αγάπη μου για το μπάσκετ»

Την αμέριστη του αγάπη του για το μπάσκετ θέλει να μεταδώσει στα παιδιά, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, μέσω του καμπ «Papaloukas & Friends featuring Petway».
Ο παλαίμαχος άσος των παρκέ, που έχει γράψει την δική του χρυσή ιστορία με την πορτοκαλί «θεά» στα χέρια, γιόρτασε τα 37α γενέθλιά του και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε για το «Papaloukas & Friends featuring Petway» το οποίο θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου στο «The Westin Resort Costa Navarino».
Το δελτίο Τύπου των διοργανωτών αναφέρει:«Ο Θοδωρής Παπαλουκάς συνήθως γιόρταζε τα γενέθλια του εν μέσω φάιναλ-φορ ή προετοιμαζόμενος για την τελική φάση της Euroleague. Εφέτος όμως, απελευθερωμένος από αγωνιστικές υποχρεώσεις, έσβησε τα (37) κεράκια προαναγγέλλοντας μια δραστηριότητα την οποία γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.
Σε γεύμα προς τους εκπροσώπους του Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαΐου, και όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς γνώριμους από το χώρο και να γνωρίσει άλλους, ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με την Εθνική Ελλάδος το 2005, Θοδωρής Παπαλουκάς συζήτησε για τη διεξαγωγή του προπονητικού camp μπάσκετ, «Papaloukas & Friends featuring Petway», που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου στο «The Westin Resort Costa Navarino». Εκεί θα δώσει την ευκαιρία σε ταλέντα του μπάσκετ και παιδιά που αγαπούν το άθλημα να προπονηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης κι εξέλιξης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.
«Με μεγάλη χαρά ξεκινάμε την προσπάθεια να διοργανώσουμε το camp και θέλω να ευχαριστήσω το Westin Resort Costa Navarino, που μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τις αρτιότατες αθλητικές εγκαταστάσεις του. Αυτός ήταν άλλωστε ο λόγος που δέχθηκα να μπω ξανά στη διαδικασία. Το έχω ξανακάνει αρκετές φορές στο παρελθόν. Η αγάπη που έχω για τα παιδιά και το πόσο πολύ θέλω να τους μεταδώσω τη χαρά του να παίζεις μπάσκετ με έκαναν να πειστώ βλέποντας τι ευκαιρίες που δίνονται διοργανώνοντας αυτό το camp, 2-6 Ιουλίου στο Westin Resort Costa Navarino» υποστήριξε ο Θοδωρής Παπαλουκάς για το προπονητικό camp στο οποίο, μαζί με τον Brent Petway του Ολυμπιακού και πολλούς σπουδαίους Guest Stars θα μυήσει στα «μυστικά» του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών, στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA, του Navarino Dunes.
«Θα μαζευτούμε, μαζί με προπονητές και παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να γνωρίσουν κάποια μυστικά και να κάνουν προπόνηση, για να μάθουν πράγματα που θα τους δοθεί η ευκαιρία να τα χρησιμοποιήσουν είτε στις ομάδες τους, είτε στα σχολεία και φυσικά να βελτιωθούν μακροπρόθεσμα» πρόσθεσε ο Θοδωρής Παπαλουκάς.Στο γεύμα παρευρέθησαν εκπροσωπώντας το The Westin Resort Costa Navarino ο Complex General Manager Starwood Hotels & Resorts, κ. Michel Cottray και ο Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Starwood Hotels & Resorts Costa Navarino, κ. Γιάννης Πετράκης.
Όσοι επιλέξουν το The Westin Resort Costa Navarino ή το The Romanos, a Luxury Collection Resort για τις διακοπές τους, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία καθώς τα απογεύματα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του αθλήματος θα μπορούν, σε ανοιχτό πρόγραμμα, να παίξουν μπάσκετ με τους superstars που θα συγκεντρωθούν στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου.
Από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, ζήστε με τα είδωλα σας και μοιραστείτε μαζί τους ατελείωτες μπασκετικές εμπειρίες».
 
 

Σχετικά άρθρα