Μαρινάκης: «Θα είμαστε πιο δυνατοί στη νέα σεζόν»

12 Μαΐου 2014

Πιο δυνατό Ολυμπιακό στη νέα σεζόν υποσχέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνάντησή του με τους κατόχους διαρκείας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε επίσης στα επεισόδια που έγιναν εσχάτως στην Τούμπα και στη Λεωφόρο, κάνοντας λόγο για έλλειψη πολιτισμού.

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε:

Για τις μεταγραφές: «Δουλεύουμε απ’ την αρχή της χρονιάς για τις μεταγραφές. Έχουμε εντοπίσει στόχους και με κάποιους απ’ αυτούς μιλάμε τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα θα ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι θα έρθουν με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Και να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός του χρόνου».

Για την προσέλευση στα εγχώρια ματς: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Δεν αισθάνομαι χαρούμενος όταν βλέπω 14.000, 15.000, 16.000 κόσμο και το γήπεδο να γεμίζει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε κάποια ντέρμπι. Την στιγμή που η ζήτηση για εισιτήρια στα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ να είναι πολύ μεγάλη».

Για τα επεισόδια σε Τούμπα και Λεωφόρο: «Είδατε τι έγινε στην Λεωφόρο και την Τούμπα. Όταν όμως έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν υπολογίζουν από πολιτισμό, τι να γίνει. Εγώ αν έβλεπα τα γεγονότα στην Τούμπα θα είχα προσπαθήσει να τα αποτρέψω και θα είχα πάρει θέση άμεσα».

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η πολιτική της ΠΑΕ στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι και φέτος στο πνεύμα της εποχής και θα γίνει προσπάθεια για νέα μείωση των τιμών.

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Mary Anne Radmacher
Η Σκέψη της ημέρας
Mary Anne Radmacher