Κρίσιμες μέρες για το μέλλον του Αμπεΐντ

Μέχρι τέλος Μαΐου θα βρεθεί στην Αγγλία ο μάνατζερ του Μεχντί Αμπεΐντ προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους της Νιούκαστλ και να αποσαφηνίσει τις προθέσεις των Ανθρακωρύχων για το μέλλον του Γαλλοαλγερινού.

Θέμα που ασφαλώς «καίει» τον Παναθηναϊκό, μια και οι Πράσινοι επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον δεύτερο σκόρερ της ομάδας.

Η Νιούκαστλ έχει αποφασίσει να κάνει εκκαθαρίσεις στο δυναμικό της, αλλά η πολύ καλή σεζόν του Αμπεΐντ στον Παναθηναϊκό λειτουργεί ώστε σε πρώτο βαθμό να μην τον αφήσει ελεύθερο. Το πιθανότερο είναι η Νιούκαστλ να αφήσει περιθώριο στον παίκτη να φύγει εάν φέρει πρόταση αγοράς. Κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο για τον Παναθηναϊκό. Στο Τριφύλλι συζητούν μόνο για νέο δανεισμό, εφόσον οι Άγγλοι δεν τον αποδεσμεύσουν για να τον πάρουν ελεύθερο.

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού είναι ο ίδιος ο Αμπεΐντ ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Ελλάδα και στο Τριφύλλι. Ο Γαλλοαλγερινός γνωρίζει πολύ καλά ότι η Νιούκαστλ δύσκολα θα του δώσει χρόνο συμμετοχής και σε κάθε περίπτωση μετά τη φετινή του πορεία, μόνο ως πισωγύρισμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η παραμονή του στον αγγλικό σύλλογο όπου πιθανώς θα βρίσκεται μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Σχετικά άρθρα