Η Μαρία Ανδρούτσου είναι μια από τις αναγνώστριες του boro.gr που κέρδισε ένα τζιν Staff!

13 Μαΐου 2014

H  Μαρία Ανδρούτσου είναι μια από τις τυχερές αναγνώστριες του boro.gr που κέρδισε ένα τζιν από την εταιρεία Staff σε συνεργασία με το boro.gr. Η 37χρονη Μαρία είναι περιβαντολόγος με σπουδές στην Αγγλία, όπου και εκεί ενημερωνόταν μέσω διαδικτύου για την ειδησιογραφία καθώς ακόμη αντλούσε  χρήσιμες πληροφορίες μέσω ενημερωτικών ηλεκτρονικών σελίδων.

Η τριβή της με τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης συνεχίστηκε επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Στην τηλεφωνική μας επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου της μας δήλωσε ότι παρακολουθεί το boro.gr περίπου 6 μήνες και το εντόπισε αναζητώντας λύσεις σε ζητήματα υγείας. Μάλιστα, βρίσκει τις στήλες υγείας του boro.gr άκρως ενδιαφέρουσες. Σαφώς στα ενδιαφέροντας της λόγω επαγγέλματος όπως διευκρίνησε "μου αρέσει να διαβάζω και θέματα περιβάλλοντος, αλλά δεν νομίζω ότι ταιριάζουν στο ύφος του boro.gr".

Παρά το γεγονός οτι δεν ακολουθεί κατα γράμμα τις επιταγές της μόδας διαβάζει περισσότερα θέματα μόδας και ειδήσεις για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Μάλιστα,μας πρότεινε και μια  αγαπημένη της συνταγή για κοτόπουλο, την οποίασα την παραθέτουμε. Το boro.gr της εύχεται καλοφόρετο το τζιν και σε εσάς που θα επιχειρήσετε να δοκιμάσετε την συνταγή καλή σας όρεξη.

 

Υλικα:

1 κοτοπουλο κομμενο σε μεριδες

1 πιπερια πρασινη

1 ντοματα σε κομματια

1 ποτηρι κρασι

1 κρεμμυδι

1 καυτερη πιπερια

2 σκελιδες σκορδο

αλατι πιπερι

ριγανη

λιγο ελαιολαδο

 

Εκτελεση:

 

Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σωτάρουμε ελαφρά σε λίγο λάδι (περίπου 3 κουταλιές της σούπας), σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κοτόπουλο πλυμένο, και αφήνουμε λίγο να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε αμέσως την φωτιά και αφήνουμε μεχρι να εξατμιστει (με ανοιχτο το καπακι της κατσαρολας). Προσθετουμε τη ντομάτα, το σκόρδο, την πιπερια, την καυτερη πιπερια (προαιρετικα) κ αφηνουμε να ψηθει σε χαμηλη θερμοκρασια με το καπακι κλειστο για μια με μιαμιση ωρα. Στη μεση του μαγειρεματος προσθετουμε αλατοπιπερο. Προς το τέλος του ψησιματος, προσθετουμε κ τη ριγανη ή αλλο μυρωδικο της αρεσκειας μας.

 

Συνοδευουμε με ρυζι ή πατατες τηγανιτες.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ! :
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιατί δε φεύγουμε από σχέσεις που μας κάνουν κακό
Καλησπερα σας ειμαι 25 χρονων και εχω μια...
Σχέση: Όταν ο άνδρας δε θέλει να είστε συνέχεια μαζί
Καλησπερα σας ονομαζομαι εφη και ειμαι 33...