Η αδερφή της Beyonce δέρνει τον Jay-Z! Δείτε το βίντεο

13 Μαΐου 2014

Ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ερευνά την υπόθεση της διαρροής εικόνων από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του, όπου εμφανίζεται η αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας , η Solange Knowles, να επιτίθεται μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου στον γαμπρό της ράπερ Jay-Z.

Στις εικόνες του χωρίς ήχο βίντεο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, που δημοσιεύθηκαν από την ιστοσελίδα TMZ.com , μπορεί κάποιος να διακρίνει τη Solange Knowles να επιτίθεται και να χτυπά τον Jay-Z μέσα στο ασανσέρ του ξενοδοχείου, όπου λίγο νωρίτερα είχε φιλοξενηθεί η βραδιά του περίφημου Met Gala της Νέας Υόρκης στις 5 Μαΐου.

Στις εικόνες μπορεί κάποιος να διακρίνει έναν σωματοφύλακα να προσπαθεί να απομακρύνει την 27χρονη τραγουδίστρια η οποία είναι εμφανώς εκτός εαυτού. Αντιθέτως η αδελφή της η διάσημη Beyonce παραμένει απαθής.

Μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) η διεύθυνση του ξενοδοχείου Standard Hotel, που βρίσκεται στο Μανχάταν, εκφράζει την οργή της για τη δημοσίευση του βίντεο, το οποίο έχει γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο και απείλησε να λάβει μέτρα κατά αυτών που το δημοσιοποίησαν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

«Είμαστε συγκλονισμένοι και απογοητευμένοι που προφανώς υπήρξε μια ρωγμή στο σύστημα ασφάλειας και εμπιστευτικότητας που υποσχόμαστε στους πελάτες μας », αναφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου. «

Ερευνούμε τις συνθήκες δημοσιοποίησης του βίντεο και θα ζητήσουμε την τιμωρία των ατόμων που εμπλέκονται» συμπληρώνεται. Κανείς από τους τρεις πρωταγωνιστές του περιστατικού δεν ανέφερε κάτι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter ενώ ούτε οι εκπρόσωποι τους δέχτηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του AFP.


Πηγή: www.madata.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ