Ευκολη μεξικάνικη μακαρονοσαλάτα !

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, στραγγισμένα και πλυμένα<br />3/4 της συσκευασίας ζυμαρικά ολικής άλεσης<br />½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη<br />1 μικρή κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη<br />¼ φλιτζάνι καλαμπόκι κατεψυγμένο<br />½ φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση<br />½ φλιτζάνι κόλιανδρο (επιπλέον για το γαρνίρισμα)<br />¼ κούπας ελαιόλαδο<br />2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ<br />1 πρέζα σκόνη σκόρδου<br />1 πρέζα ρίγανη<br />αλάτι</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Βράζετε τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και μετά στραγγίζετε και αφήνετε στην άκρη.<br />Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μαύρα φασόλια μαζί με την πράσινη πιπεριά, κόκκινη πιπεριά, καλαμπόκι και ντοματίνια κομμένα στη μέση, ανακατεύετε καλά. Προσθέστε τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε να ανακατέψτε.<br /><br />Στο μπλέντερ ανακατέψτε το κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, χυμό λάιμ, σκόρδο σε σκόνη και ρίγανη.<br />Περιλούστε το μείγμα πάνω από τη σαλάτα ανακατεύετε και σερβίρετε,<br /> </p>
<p> </p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα