«Θέλει διαχείριση ο Αντετοκούνμπο»

13 Μαΐου 2014

Οι Μιλγουόκι Μπακς θέλουν να στείλουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο summer league, αλλά στην ΕΟΚ περιμένουν τον παίκτη στις εθνικές ομάδες και σύμφωνα με τον Κώστα Μίσσα, σε συνεννόηση με τον νεαρό άσο, ψάχνουν να βρουν τη φόρμουλα να παίξει τόσο με τους Νέους, όσο και με τους Άνδρες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νέων Ανδρών μίλησε στον Sentra 103,3 και δήλωσε : «Είναι δεδομένο και σίγουρο πως υπάρχει θέμα συμμετοχής του και στις δύο ομάδες. Υπάρχει θέμα με τη διάρκεια της προετοιμασίας και την υπερφόρτωση του παίκτη. Γίνεται μια προσπάθεια, σε επικοινωνία με τον Γιάννη, να βρεθεί η χρυσή τομή.

Δηλαδή να κάνει μικρότερη προετοιμασία και να παίξει τα δέκα ματς με τη Νέων και στη συνέχεια να είναι στην εθνική ανδρών να διεκδικήσει εκεί τη θέση του. Σκεφτόμαστε πάνω από όλα τον αθλητή. Αν ξεκινούσε προετοιμασία κανονικά μιλάμε για 3,5 μήνες φουλ και στο... καπάκι ΝΒΑ. Χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση και προσοχή. Μας ενδιαφέρει να παίξει, αλλά μας ενδιαφέρει να είναι καλά και να παίζει, να είναι συνέχεια καλά γιατί είναι ένας παίκτης που θα στηρίζει την εθνική για πολλά χρόνια».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....