Τσουμάνης: «Ήθελα να μείνω ελεύθερος»

13 Μαΐου 2014

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να καταθέσει προσφυγή αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Νίκος Τσουμάνης.

Μεταξύ άλλων ο 23χρονος αμυντικός δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τους λόγους που οδηγήθηκε στην προσφυγή:

«Ήταν μια απόφαση που δεν είναι της στιγμής, την σκεφτόμουν καιρό, για να εξασφαλίσω περισσότερο την ελευθερία μου, καθώς δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το μέλλον της ομάδας, ήταν μια απόφαση του ατζέντη και της οικογένειας μου. Κατά βάση θέλω να μείνω ελεύθερος. Το θέμα των χρημάτων δεν είναι τελεσίδικο, μπορεί να αλλάξει».

Για τις επαφές με τις άλλες ομάδες:

«Έχω κάποια τηλεφωνήματα, έχω μιλήσει με κάποιες ομάδες, θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Από τον Πανθρακικό είχα μια επαφή, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάτι δεδομένα. Μην ξεχνάμε πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Και οι προσφυγές αποσύρονται και όλα γίνονται. Εγώ θέλω να μείνω, ωστόσο η αβεβαιότητα που υπάρχει στον σύλλογο μαζί με κάποια τηλεφωνήματα και οδηγήθηκα σε αυτή την κίνηση. Είχα μια επικοινωνία με τον κ. Στεφανίδη, ωστόσο ακόμα όλα είναι ανοικτά».

Για το πού θα αγωνιστεί ο Άρης:

«Θέλω να πιστεύω πως η ομάδα θα παίξει στην Football League, δεν είναι δίκαιο για μια τόσο μεγάλη ομάδα να παίξει στην τρίτη Εθνική. Το ότι θα χάσουμε τα χρήματα μας έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αρχικά μας ενδιαφέρει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Όσον αφορά τα άλλα παιδιά δεν έχω μιλήσει μαζί τους, έχουμε μέρες να μιλήσουμε, δεν ξέρω τι θα κάνουν».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εξαρτήσεις: Ποια σημάδια προδίδουν τη χρήση κοκαΐνης;
Η κοκαΐνη είναι μία λευκή, κρυσταλλική,...
Πότε μια γυναικά κάνει απιστία;
Ποια είναι τα συναισθήματα που γεννά η...