Πρέκας αντί της Σαμαντούρα

Η Γιασεμή Σαμαντούρα αποχώρησε από τον «πράσινο» πάγκο, με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Ηλία Μιχαλαριά να το ανακοινώνει και επίσημα, ενώ αναφέρθηκε και στον αντικαταστάτη της, που αναμένεται να είναι ο Πέτρος Πρέκας.

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς αρχικά μίλησε για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παραίτηση της Γιασεμής Σαμαντούρα, τονίζοντας ότι έγινε αποδεκτή. Αναφορικά με το ποιος θα κληθεί να συνεχίσει το έργο της, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, τόνισε ότι παρότι ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, η ομάδα έχει συμφωνήσει με τον Πέτρο Πρέκα.

Ο κ. Μιχαλαριάς, δήλωσε αναφορικά με το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ του συλλόγου:
«Δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη η χρονιά. Δεν τα καταφέραμε. Στο Κύπελλο χάσαμε στο τελευταίο καλάθι από μια ομάδα με ίδιο μπάτζετ με εμάς. Ευχαριστώ τη Γιασεμή Σαμαντούρα είναι ένας θρύλος του Παναθηναϊκού. Έχω προσωπική σχέση μαζί της και την αγαπάω πάρα πολύ. Έφερε ήθος, αγωνιστικότητα, αξίες στο τμήμα. Έναν άνθρωπο που εφάρμοσε τη μαχητική ψυχή στο ακέραιο.

Ανακοινώνω επίσημα ότι χωρίζουν φιλικά οι δρόμοι μας έτσι όπως ήμασταν πάντα ενωμένοι σαν μια γροθιά και της εύχομαι καλή επιτυχία όπου κι αν πάει. Τέλος, αν και δεν έχουμε υπογράψει σας γνωστοποιώ ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Πέτρο Πρέκα. Ταιριάζει με τις αρχές μας και μπορεί να συνεχίσει πολύ δυνατά το έργο της Γιασεμής».

Σχετικά άρθρα