«Η σειρά δεν θα είναι τόσο εύκολη»

«Η σειρά με τον Πανιώνιο δεν θα είναι τόσο εύκολη στην συνέχεια», επισήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη με διαφορά 35 πόντων στον πρώτο ημιτελικό, που έγινε στο ΣΕΦ.
«Το πρώτο παιχνίδι στη σειρά εξελίχθηκε όπως όλοι είδατε πιο εύκολα από ό,τι όλοι περιμέναμε», σχολίασε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και τόνισε: «Έχει σχέση και με το πώς εμείς αντιμετωπίσαμε το ματς, αλλά και την κακή ημέρα του Πανιωνίου, ο οποίος σκόραρε 14 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, βρέθηκε σε κακή ημέρα, παίξαμε και εμείς καλή άμυνα, αλλά δεν περιμένουμε τέτοιο Πανιώνιο την Πέμπτη. Θεωρούμε πως θα είναι αρκετά βελτιωμένος. Εμείς προσεγγίσαμε σωστά το ματς, ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, προστατεύσαμε το καλάθι μας όσο καλύτερα μπορούσαμε, δοκιμάσαμε κάποια νέα πράγματα στην άμυνα και η διαφορά αποτυπώθηκε στα ριμπάουντ και τις τελικές πάσες και παρά το ότι κάναμε 13 λάθη, δεν μας στοίχισαν».
«Επαναλαμβάνω η σειρά με τον Πανιώνιο δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο πιστεύουν πολλοί μετά το σημερινό και είμαι σίγουρος πως και οι δύο ομάδες θα κάνουν ένα διαφορετικό παιχνίδι την Πέμπτη (σ.σ. 15/5, 9.30 μ.μ., πάλι στο ΣΕΦ», σημείωσε στον επίλογο ο Μπαρτζώκας.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα αμυντικά παίξαμε σωστά», παρατήρησε ο Μάρντι Κόλινς και υπογράμμισε ότι: «Είχαμε συγκέντρωση, είχαμε το μυαλό μας στην άμυνα, μας βοήθησε αυτό να έχουμε αιφνιδιασμούς, κάναμε όσα μας ζήτησε ο κόουτς στην προπόνηση, αλλά θέλω να πω ότι η εικόνα γενικότερα ήταν καλή και θεωρώ πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι».
«Νιώθω καλύτερα και πιο άνετα»
«Εκτιμώ πως η παρουσία μου έχει βελτιωθεί και γιατί πλέον νιώθω το σώμα μου καλύτερα, αλλά και γιατί νιώθω πιο άνετα, ξέρω τι περιμένουν  από εμένα και προσπαθώ να δίνω συνέχεια τον καλύτερο μου εαυτό», σχολίασε ο 30χρόνος Αμερικανός γκαρντ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» σήμερα. «Είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια στις ομάδες μου να είμαι σκόρερ, μου πήρε κάποιο χρόνο, αλλά τώρα νιώθω καλύτερα και πιο άνετα και κάνω τα πάντα για να βοηθάω την ομάδα», τόνισε ο Κόλινς.

Σχετικά άρθρα