«Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία»

«Ήταν μεγάλη ευκαιρία για μας», παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό μετά από μεγάλη «μάχη». Ο κόουτς του «Δικέφαλου»… έβγαλε, επίσης, το καπέλο του στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον Μαυροκεφαλίδη», είπε αρχικά ο Μαρκόπουλος και τόνισε αναφερόμενος στον 30χρόνο φόργουορντ σέντερ και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ: «Έκανε καταπληκτική δουλειά. Δεν μπορέσαμε να τον σταματήσουμε, μέσα στην ρακέτα. Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ υψηλά ποσοστά».
«Στην αρχή αν το λέγαμε ότι θα πήγαινε έτσι το παιχνίδι δεν θα το πιστεύαμε», σχολίασε ο προπονητής του «Δικέφαλου» και επισήμανε: «Παρʼ όλα αυτά είχαμε τόλμη, βάλαμε τα σουτ, πήραμε αυτοπεποίθηση, αλλά πληρώσαμε τα φάουλ των ψηλών μας. Ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς, μήπως κάναμε δύο ματς στην έδρα μας. Δύσκολα μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και πάλι στον Παναθηναϊκό και να τον προβληματίσουμε έτσι. Ο Παναθηναϊκός κάποιες φορές δεν μπόρεσε να βρει τόπους να μας σταματήσει σε κάποιες στιγμές».
«Κρίθηκε από μια κατοχή»
«Εμείς προετοιμάζοντας το ματς θέλαμε να προβληματίσουμε τον Παναθηναϊκό», παρατήρησε ο Γιώργος Δέδας, ο 34χρόνος φόργουορντ του ΠΑΟΚ και εξήγησε: «Η επίθεσή μας πήγε αρκετά καλά ειδικά για εκτός έδρας ματς, αλλά στην άμυνα τα τρικ που χρησιμοποιήσαμε έδωσαν στον Παναθηναϊκό δεύτερες επιθέσεις. Αυτό πρέπει να το δούμε εν όψει Πέμπτης (σ.σ. 15/5, 7.30 μ.μ., ΝΕΡΙΤ). Ουσιαστικά από μία κατοχή κρίθηκε το ματς. Το επόμενο παιχνίδι είναι άμεσα και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Επιθετικά βάση αριθμών πιάσαμε ένα πολύ καλό επίπεδο. Φέτος ανεβάζουμε το σκορ στην επίθεση, κυρίως στην έδρα μας».
«Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας», σημείωσε ο Δέδας και πρόσθεσε: «Αλλιώς με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε πρόβλημα. Είχαμε κενά στην ρακέτα λόγω των φάουλ των ψηλών μας και αυτό μας στοίχισε».

Σχετικά άρθρα