Κούπερ: «Είμαι υπερήφανος ο ΠΑΟΚ»

Ο Ντι Τζέι Κούπερ είναι υπερήφανος για τον ΠΑΟΚ και το ίδιο πρέπει να νιώθουν και οι οπαδοί του «δικεφάλου», ενώ μιλώντας για τα ημιτελικά κόντρα στον Παναθηναϊκό εξέφρασε την πίστη του στην ομάδα.

«Πάντα είναι δύσκολο να κοιμηθώ μετά από τα παιχνίδια και την ένταση που έχουν, αλλά ειδικά όταν χάνεις ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο είναι ακόμη δυσκολότερο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο βράδυ», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στα Playoffs τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Κάθε κατοχή έχει σημασία, όλοι πρέπει να παίξουν σκληρά και δυνατά, πολλές φορές τα ρεκόρ, οι έδρες και αυτά που έχεις κάνεις στην κανονική περίοδο δεν μετρούν. Νομίζω ότι κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, πλησιάσαμε πολύ κοντά σε μία μεγάλη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Τέλος, ο Ντι Τζέι Κούπερ δεν έκρυψε την υπερηφάνεια του για τον «Δικέφαλο» αλλά και την πίστη του στις δυνατότητες και τις ικανότητες της ομάδας ενόψει της συνέχειας της σειράς: «Είμαστε καλή ομάδα, το ξέρουμε και το δείξαμε στο γήπεδο. Νομίζω ότι όλοι μας και εμείς και οι φίλαθλοι πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα και αυτό που κάνει στο γήπεδο. Και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια μεγάλη προσπάθεια. Φυσικά και το πιστεύω. Γιατί να μην το κάνω; Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να πάμε στη Θεσσαλονίκη, στο γήπεδό μας για την συνέχεια. Ότι και να γίνει στο δεύτερο παιχνίδι, εμείς πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να παίξουμε δύο παιχνίδια στο γήπεδό μας και το ίδιο θα πρέπει να σκεφτούν οι φίλαθλοί μας, να έρθουν και να μας υποστηρίζουν».

Σχετικά άρθρα