Πρόστιμο στη Νέα Κηφισιά

Με πρόστιμο τιμωρήθηκε η Νέα Κηφισιά για όσα συνέβησαν στο δεύτερο ματς των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, με τον Σάσα Βασίλιεβιτς να απαλλάσσεται και στον κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου να δέχεται έγγραφη παρατήρηση.

Εκτός από τον Σάσα Βασίλιεβιτς που απαλλάχθηκε για το ξέσπασμά του, και ο Πρόεδρος της ομάδας των βορείων προαστίων, κ. Βαγενάς απαλλάχθηκε. Συνολικά το πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η Νέα Κηφισιά ανέρχεται στο πόσο των 4.200 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

«1) Επιβάλλει στην Α.Ε. Νέας Κηφισιάς ΚΑΕ: α) Για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και προσβολή εθνικών συμβόλων, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00 ευρώ για κάθε μία, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200,00 ευρώ και β) Για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τoν ΠΑΟΚ ΚΑΕ της 08-05-2014, 2. Απαλλάσσει τον κ. S. Vasilievic, καλαθοσφαιριστή της A.E. Nέας Κηφισιάς ΚΑΕ, από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος διαιτητή, για τον ως άνω αγώνα, 3. Επιβάλλει στον κ. Η. Παπαθεοδώρου, προπονητή της A.E. Nέας Κηφισιάς ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή, έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο και πρόστιμο 1.100,00 ευρώ, για τον ως άνω αγώνα, 4. Απαλλάσσει τον κ. Γ. Βαγενά, πρόεδρο της A.E. Nέας Κηφισιάς ΚΑΕ, από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος διαιτητή που δυσφημεί το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα».

Σχετικά άρθρα