«Πάμε στο Περιστέρι για το τρίποντο»

14 Μαΐου 2014

Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη, Λεωνίδας Τσιγαρίδας. 

«Πριν αρχίσω για το παιχνίδι, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον μικρό Πέτρο, του φίλου μας του Αντωνόπουλου. Του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πήραν τους τρεις βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν μέτριο, δεν είχε πολλές φάσεις και είχε ίδια χαρακτηριστικά με το παιχνίδι στην Τούμπα. Δώσαμε χώρο στον ΠΑΟΚ, κάναμε το γκολ στην κόντρα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή, αλλά δεν έκανε φάσεις. Η κούραση είναι εμφανής, ωστόσο όλα πήγαν καλά για εμάς. Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο αλλά και τους ιδιοκτήτες. Πάμε στο Περιστέρι για να πάρουμε το τρίποντο και να κλείσουμε καλά τη χρονιά».

Για τον Σέτι: «Με τον Κουρμπέλη ήταν θέμα κούρασης. Έχουμε λίγες λύσεις, όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν και πήραν τους τρεις βαθμούς».

Για το καλύτερο εισιτήριο: «Περιμένουμε το άλλο ματς αλλά θα πάμε στο Περιστέρι για τους τρεις βαθμούς».

Για τον ΠΑΟΚ: «Μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα, αλλά πολλές λάθος επιλογές σε παίκτες. Ήρθαν παίκτες, χωρίς να παίξουν και να προσφέρουν. Όταν φέρνεις ξένο, καλό θα είναι να μπορεί να προσφέρει».

Για τους ξένους του Αστέρα: «Θα είναι καλό να έχουμε και Έλληνες παίκτες, ωστόσο όταν κάτι είναι καλό, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις».

Πηγή: www.pamesports.gr


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ