Γεωργιάδης: «Μας έλειπε η ενέργεια»

Στην έλλειψη ενέργειας και φρεσκάδας απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ  με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Γεωργιάδης.

Ο “δικέφαλος” έχασε την ευκαιρία να βρεθεί έστω και για λίγο ισόβαθμος με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Γεωργιάδης στην συνέντευξη Τύπου:

Όσον αφορά την αναμέτρηση: «Ήταν μέτριο παιχνίδι σε αργούς ρυθμούς και έπαιξε ρόλο η κούραση. Ο Αστέρας με μία φάση έβαλε ένα γκολ και κέρδισε. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε. Είχαμε μια μεγάλη φάση και ο Αστέρας πήρε το παιχνίδι. Για εμάς είναι πολλά τα παιχνίδια φέτος.

Είχαμε πολλές απουσίες και γνωρίζοντας πως είχαμε και την ποινή, παίζαμε πάντα με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό μας στοίχησε σήμερα. Δεν αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι ήρθε η ήττα. Κάποιες στιγμές παίζει ρόλο και η τύχη στο ποδόσφαιρο».

Για το τι έλειπε: «Σήμερα μας έλειπε η ενέργεια και η φρεσκάδα μεσοεπιθετικά. Κούραση υπάρχει σε όλους, έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να κλείσουμε τη χρονιά όσο γίνεται καλύτερα».

Σχετικά άρθρα