Φορτούνης και μεταγραφική «φουρτούνα»

Ο Κώστας Φορτούνης αναμένεται να ολοκληρώσει πολύ σύντομα τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, καθώς η μεταγραφή του από την Καϊζερσλάουτερν είναι στο τελικό στάδιο. Ο διεθνής άσος αναμένεται να γίνει και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού τις προσεχείς μέρες, όταν και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής για το Μουντιάλ, καθώς ήδη έχει προεπιλεγεί από τον Φερνάντο Σάντος

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» κι άλλες υποθέσεις και αναμένεται μέχρι το τέλος Μαϊου να έχει προχωρήσει σε ανακοινώσεις. Για τον Πάπε Ντιοπ εμφανίζεται ενδιαφέρον και από γαλλικές ομάδες εκτός από τη Σουόνσι, με τη Λεβάντε και τον παίκτη να προσπαθούν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν και τον Ολυμπιακό να τηρεί σκληρή διαπραγματευτική στάση.

Το θέμα Πουλίδο παραμένει ανοιχτό για τους ερυθρόλευκους που θεωρούν ότι η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή δεν θα χαλάσει και ο διεθνής Μεξικανός θα γίνει τελικά παίκτης της ομάδας, παρά την αρνητική τροπή που διαφαίνεται το τελευταίο διάστημα. 

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση για νέα συμβόλαιο στον Μπάλας Μέγιερι και περιμένει την απάντηση του Ούγγρου τερματοφύλακα που αναμένεται να είναι θετική. Ενώ στην Γερμανία επιμένουν ότι η Βόλφσμπουργκ έχει στη λίστα της τον Γιάννη Μανιάτη. 

Από κει και πέρα υπάρχουν και σήμερα πολλά ονόματα που κατά πληροφορίες των ΜΜΕ απασχολούν τον Ολυμπιακό. Πολλοί παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα (Μπριάν, Τβίτανιχ κ.α.), ο Ελβετός Κασάμι της Φούλαμ, ο Κονέ που φεύγει από την Μπολόνια, ο Χιλιανός διεθνής Μέντελ και πολλά άλλα ονόματα που έχουν προταθεί, είναι στα πρωτοσέλιδα. 

Στο Βέλγιο θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Μάικλ Ολαϊτάν και θα εξεταστεί από διάσημο καρδιολόγο, ο οποίος θα αποφασίσει σχετικά με τη δυνατότητα του Νιγηριανού να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μετά το πρόβλημα με την υγεία του.

Σχετικά άρθρα