Μήπως το πέος μου είναι πολύ μικρό;

15 Μαΐου 2014
Κωνσταντίνος, 28 ετών ρωτά

Αναγνώστης μας ζητά την κατεύθυνση των ειδικών μας. 

To μέγεθος των οργάνων μου με ανησυχεί πάρα πολύ είναι συνολικά 10 εκατοστά και δεν μπορώ... Παραπονιούνται οι γυναίκες. Τι πρέπει να κάνω σε αυτή τη φάση πώς μπορώ να αποκτήσω μεγαλύτερο μέγεθος χωρίς χειρουργείο; Σας παρακαλώ βοηθήστε με

Αγαπητέ αναγνώστη απευθύναμε το ερώτημά σας στον  Ζήση Παπαθανασίου, Επ. Καθηγητή Γυναικολογίας, Σεξολόγο, Διευθυντής του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου:

 

"To μέγεθος του πέους σε πλήρη στύση είναι για την ελληνική φυλή 12 έως 17 πόντους. Μικρότερα πέη διαστάσεων γύρω στα10 εκατοστάείναι ικανά να οδηγήσουν μια σύντροφο σε οργασμό. Σημασία έχει αν η μέτρηση έχει γίνει από ειδικό γιατρό ή από εσάς τον ίδιο. Αν η μέτρηση έγινε από εσάς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Επίσης σημασία έχει αν η στύση είναι απόλυτα ικανοποιητική κατά τη διάρκεια της επαφής. Δεν υπάρχουν φαρμακευτικές θεραπείες οι οποίες βοηθούν στη μεγένθυνση του πέους. Αν η ανάπτυξη των όρχεων είναι απόλυτα ικανοποιητική θα πρέπει να θεωρούμε ότι η πιθανότητα να υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος του πέους είναι εξαιρετικά μικρή. Καλύτερα να απευθυνθείτε σε ειδικό γιατρό για να λύσετε τις απορίες σας και να σας κατευθύνειτε σωστά, απευθυνθείτε σε έναν  καλό ανδρολόγο". 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Απιστία: Για ποιους λόγους συμβαίνει και τι δείχνει
Στην περίπτωση της απιστίας, η πρώτη...
Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση;
Γιατί χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας;...
Πρόβλημα στη σχέση: Τι να κάνεις όταν ο άλλος απομακρύνεται;
Δεν επικοινωνούμε με τον σύντροφό μου....