Η ιδανική…11άδα των απόντων!

Αν βλέπατε στο κουπόνι του στοιχήματος μια ομάδα με παίκτες σαν τους Ιμπραίμοβιτς, Μπέιλ, Ροναλντίνιο, Τέβες, Κακά, Παστόρε, Κάρικ, Κλισί, Σολδάδο και μερικούς ακόμη πρωτοκλασάτους είναι σίγουρο ότι θα ποντάρατε πάνω της.
Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί θα πείτε. Είναι μερικοί από εκείνους που έμειναν εκτός της προεπιλογής για το Μουντιάλ ή δεν κατάφεραν οι πατρίδες τους να πάρουν την πρόκριση.

Και αν θεωρήσουμε ότι η Σουηδία του Ιμπραίμοβιτς ή η Ουαλία του Μπέιλ έμειναν για αγωνιστικούς λόγους εκτός της Βραζιλιάνικης γιορτής, οι υπόλοιποι μόνο ίσως τους εαυτούς τους μπορούν να κατηγορήσουν για αυτό. Άντε να δώσουμε και ένα μέρος της ευθύνης στους ομοσπονδιακούς.

Φυσικά υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας. Η ατυχία από έναν τραυματισμό λόγου χάρη. Και εδώ δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα και να ρίξει κάπου την ευθύνη.

Το έγκυρο Γαλλικό περιοδικό επιχείρησε να δημιουργήσει την ιδανική ενδεκάδα των…απόντων με μια διάταξη 4-4-3.

Κάτω από τα δοκάρια επέλεξε τον 22χρονο Γερμανό Μαρκ-Αντρέ Στρέγκεν της Γκλάντμπαχ που όπως δείχνουν θα φορά σε λίγες μέρες την φανέλα της Μπαρτσελόνα και προερχόταν από εξαιρετική σεζόν στην Μπουντεσλίγκα.

Στην αμυντική τετράδα συναντάμε τον Ισπανό Αλβάρο Αρμπελόα της Ρεάλ (παρών στον τελικό του Εuro του 2012), τον Βραζιάνο Άλεξ της Παρί ΣΖ, τον καταταλαιπωρημένο από την ασθένεια  Γάλλο Ερικ Αμπιντάλ της Μονακό και τον Άγγλο Άσλεϊ Κόουλ  της Τσέλσι

Στα χαφ συναντάμε τον Γάλλο Σαμίρ Νασρί της Μάντσεστερ Σίτι, τον Μίκαελ Κάρικ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και τον Ισκο της Ρεάλ.

Επιθετική τριπλέτα τον Γερμανό Γκόμεζ της Μπάγερν, τον Αργεντινό Τέβες της Γιουβέντους και τον Ιταλό Aλμπέρτο Τζιλαρντίνο της Τζένοα.

Η 11άδα συνοπτικά:
Στρέγκεν, Αρμπελόα, Αλεξ, Αμπιντάλ, Κόουλ, Κάρικ, Νασρί, Ισκο, Τζιλαρντίνο, Γκόμεζ, Τέβες.

Πάμε και στους αναπληρωματικούς όπου συναντάμε τους:
Ρουφιέ (Σ.Ετιέν), Μαρκίνιος (Παρίς ΣΖ), Κλισί (Μάντσεστερ Σίτι), Κλέβερλι (Μάντσεστερ Γ), Παστόρε (Παρί ΣΖ), Λούκας (Παρίς ΣΖ), Κακά (Μίλαν), Ροναλντίνιο (Ατλέτικο Μινέϊρο), Σολδάδο (Τότεναμ).

Σχετικά άρθρα