Αγνόησε τον Χόντγκσον και κάνει μπάνια στο Μαϊάμι

Λίγες μόνο ώρες μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή, ο Ντάνιελ Στάριτζ βρέθηκε στην Φλόριντα μαζί με την κοπέλα του, για μία σύντομη ανάπαυση πριν ενταχθεί στην 23άδα του Ρόι Χόντγκσον για το Μουντιάλ.

Το παράδοξο για τον 24χρονο επιθετικό δεν ήταν ότι αναζήτησε ολιγοήμερη αναύπαση αλλά το μέρος που επέλεξε να πάει αγνοώντας την ρητή εντολή του ομοσπονδιακού τεχνικού που από τον περασμένο Φεβρουάριο κιόλας είχε ζητήσει να αποφύγουν μεγάλα ταξίδια στις ολιγοήμερες διακοπές τους μετά το τέλος της σεζόν.

Επιπλέον στην ο Στάριτζ αμέσως μετά το τέλος των διακοπών του θα επιστρέψει στην Αγγλία για να ενσωματωθεί με την  αποστολή των «λιονταριών» και στη συνέχεια θα βρεθεί και πάλι στο ίδιο μέρος, την Φλόριντα!

Αυτό γιατί η Αγγλία έχει προγραμματίσει να δώσει φιλικά στο Sun Life Stadium του Μαϊάμι. Στις 4 Ιουνίου με αντίπαλο το Εκουαδόρ και τρεις μέρες αργότερα με την Ονδούρα.

Τον Φεβρουάριο ο Χόντγκσον ανάμεσα στα άλλα είχε πει στους παίκτες του: «Δεν θέλω να έρθει κανείς να μου πει ότι είχε κλείσει να πάει στο Λας Βέγκας για παράδειγμα για διακοπές. Αν έρθει, να ξεχάσει το Μουντιάλ…»

Προφανώς ο Στάριτζ δεν μπήκε καν στον κόπο να τον ενημερώσει και από την στιγμή που ήρθε στη δημοσιότητα το μέρος που επέλεξε, μπαίνει ένα ζήτημα στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας όπως τονίζεται με έμφαση από μερίδα των «ταμπλόϊτς» στην χώρα.

Σχετικά άρθρα