Μπάγεβιτς: «Να φέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή»

O Ντούσαν Μπάγεβιτς σε συνέντευξή του στο Radiosarajevo.ba, μίλησε για το όραμα της ΑΕΚ άμα τη επιστροφή της στη Σούπερλιγκ και το νέο γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια. Ερωτηθείς για την περίπτωση να μεταγραφεί ο Ντάνκο Λάζοβιτς απάντησε ότι υπάρχουν συζητήσεις αλλά χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει κάπου. Τέλος αναφορικά με το Μουντιάλ είπε πως τόσο η Βοσνία όσο και η Ελλάδα έχουν πιθανότητες διάκρισης. 

«Ο σύλλογος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την πρώτη κατηγορία. Αυτή την στιγμή είμαστε στη δεύτερη κατηγορία, αλλά επιθυμία μας όσο και των φιλάθλων μας είναι να ανταγωνιστούμε την επόμενη σεζόν τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, και τον ΠΑΟΚ», ήταν τα πρώτα λόγια του γενικού διευθυντή της ΑΕΚ στους συμπατριώτες του, πριν αναφερθεί στο πως τον προσέγγισε ο «τίγρης» όταν ενεπλάκη ξανά με τον «δικέφαλο».

«Μου τηλεφώνησε ο νέος πρόεδρος Δημήτρης Mελισσανίδης με τον οποίο είμαστε φίλοι. Επιθυμία μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος θέλει να χτίσει νέο γήπεδο ώστε η ΑΕΚ να έχει το δικό της σπίτι, αλλά και μια καλή ομάδα και να δημιουργήσει μια βάση για να έρθουν όσο γίνεται καλύτερα αποτελέσματα».

Σε ερώτηση για τον Λάζοβιτς, απάντησε: «Πράγματι παρακολουθούμε τον Λάζοβιτς, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε συμφωνία. Είμαστε ακόμα σε μεταβατική περίοδο και δεν έχουμε καταλήξει σε κάτι».

Τέλος, αναφορικά με το Μουντιάλ, σχολίασε: «Η Βοσνία έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα με την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα ήταν λυπηρό να μείνει εκεί. Έχει μία καλή ομάδα με ποδοσφαιριστές που παίζουν στους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου και νομίζω πω στόχος δεν είναι μία απλή συμμετοχή στην διοργάνωση. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε αυτό. Όσο για την Ελλάδα, έχει μία καλή κι έμπειρη ομάδα και μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα».

Σχετικά άρθρα