Μπλατ: «Ευγνώμονες που είμαστε στο Μιλάνο»

Η Μακάμπι είναι έτοιμη για τον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ (16/05), με τον Ντέιβιντ Μπλατ να τονίζει ότι όλοι στην ομάδα του «λαού» νιώθουν ευγνωμοσύνη που βρίσκονται στο φάιναλ φορ του Μιλάνο.

«Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που βρισκόμαστε εδώ. Σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, σε μία εξαιρετική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες που βρισκόμαστε εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός προπονητής, που ερωτηθείς για το αν θα βοηθήσει τη Μακάμπι το ότι ουσιαστικά η πρόκριση στο Final Four… πέρασε από το γήπεδο των τελικών αναμετρήσεων, σχολίασε: «Η αλήθεια είναι πως ξέρουμε τα αποδυτήρια, ξέρουμε τα καλάθια, δεν ξέρω αν θα μας βοηθήσει που παίξαμε εδώ στα πλέι οφ. Ο κόουτς Μεσίνα έχει βρεθεί σε πολλά Φάιναλ Φορ στην καριέρα του και τα ξέρει καλύτερα ότι αυτά δεν παίζουν ρόλο», ήταν τα όσα ανέφερε ο προπονητής της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ στην συνέντευξη Τύπου που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/05) ενόψει του Φάιναλ Φορ που ξεκινά την Παρασκευή (16/05).

Από τη μεριά του, ο Ντέιβιν Σμιθ που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μακάμπι ήταν λιγομίλητος και είπε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Πιστεύω πως η άμυνα θα παίξει σημαντικό ρόλο, όπως σε όλους τους αγώνες».

Σχετικά άρθρα