«Μέσα» Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να σώσει τα… προσχήματα. Βεβαίως δεν εξαρτάται από τον ίδιο αποκλειστικά σε ποια θέση των πλέι οφ θα τερματίσει καθώς όλα είναι ανοιχτά και από την αναμέτρηση του Αστέρα με τον Ατρόμητο. Η βασική υποχρέωση πάντως των παικτών του ΠΑΟΚ, είναι να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο κεκλεισμένων των θυρών για να διεκδικήσουν την 2η θεση των πλέι οφ που οδηγεί στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ. Ο Γεωργιάδης δεν υπολογίζει στον Αθανασιάδη που είναι τιμωρημένος αλλά θα έχει στην διάθεσή του, τους Τζαβέλα, Ινσαουράλδε που εξέτισαν την ποινή τους καθώς και τον Λούκας πως αισθάνθηκε καλύτερα στην τελευταία προπόνηση.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσικά, Κατσουράνη, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Κουλούρη.

Οι παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν για τελευταία φορά το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:00 και στη συνέχεια θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς.

Σχετικά άρθρα