Άλλη ομάδα με Εσιέν

Η επιστροφή του Μίκαελ Εσιέν στην εθνική ομάδα της Γκάνα αυξάνει σημαντικά την αισιοδοξία στο στρατόπεδο της ενόψει της πολύ δύσκολης αποστολής της στα τελικά του Μουντιάλ 2014 σύμφωνα με τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.

Οι «μαύροι αστέρες» καλούνται στη φάση των ομίλων να αντιμετωπίσουν τις Γερμανία, Πορτογαλία και ΗΠΑ και ο μέσος της Σάλκε πιστεύει πως η παρουσία του πολύ έμπειρου χαφ της Μίλαν αποτελεί ένα εξαιρετικά θετικό στοιχείο στην προσπάθεια της ομάδας του να κάνει την υπέρβαση στον όμιλο της και να προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης.

«Όλοι οι όμιλοι είναι όμιλοι του θανάτου.Έχουμε δύο πολύ, πολύ δυνατούς αντιπάλους αλλά δεν πρέπει κανείς να υποτιμήσει και τις ΗΠΑ. Αλλά για το λόγο αυτό πάμε στη Βραζιλία για να αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους» τόνισε ο Μπόατενγκ που αναφερόμενος στον λίαν άτυχο τα τελευταία χρόνια με τους διαδοχικούς σοβαρούς  πρώην άσο των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης επεσήμανε : «Είναι πολύ σημαντικό που επέστρεψε στην ομάδα ο Εσιέν. Είναι ένας παίκτης κλειδί που μας έλειψε και με την παρουσία του θα δυναμώσει η μεσαία μας γραμμή και έχουμε ελπίδες να νικήσουμε τη Γερμανία. Είμαστε πιο δυνατοί από ότι το 2010 και αν παίξουμε πειθαρχημένα και συγκεντρωμένα θα τα πάμε καλύτερα αλλά πρέπει να νικήσουμε στο πρώτο ματς κόντρα στις ΗΠΑ».

Σχετικά άρθρα