Ορφανός: «Ρυθμίσεις για χρέη και Θέρμη»

Για την συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, μίλησε ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός. Ο κ. Ορφανός ήταν ένας από τους οκτώ πολιτικούς, που ανταποκρίθηκαν στο επίσημο κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για βασικά θέματα συζήτησης. Τα χρέη της ΠΑΕ στο δημόσιο, την έκταση στην Θέρμη για την κατασκευή σύγχρονου αθλητικού κέντρου ακόμη και για την διαφάνεια στο ποδόσφαιρο και την κάθαρση που πρέπει να έρθει.

Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός υποστήριξε: «Ήταν αρκετά και ενδιαφέροντα τα θέματα που μπήκαν στο τραπέζι. Είναι η θέση μας και όλοι ξέρουμε πως μπορούμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Θα συμπαρασταθώ με κάθε τρόπο στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Στα δύο πιο κοντινά θέματα, πρέπει να πω τα εξής. Για τα παγωμένα χρέη των ανωνύμων εταιριών στο ελληνικό δημόσιο μεταξύ των οποίων είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά και την έκταση στην περιοχή της Θέρμης για την κατασκευή αθλητικού κέντρου από τον ΠΑΟΚ, υπάρχει κοινή απόφαση δική μας να μην τεθούν προεκλογικά. Όμως, υπάρχουν ρυθμίσεις έτοιμες, ώστε το μεν θέμα της ρύθμισης χρεών να πάει πιο πίσω, περίπου για ένα μήνα και να ψηφιστεί σε 25 με 30 ημέρες από σήμερα. Επίσης, αυτό που έχει σχέση με την Θέρμη και την έκταση για την κατασκευή αθλητικού κέντρου θα ψηφιστεί αμέσως μετά τις εκλογές και όταν ανοίξει η βουλή, κοντά στα τέλη Μαΐου».

Ο Γιώργος Ορφανός ρωτήθηκε για το θέμα των χρεών και επεσήμανε: «Για το θέμα των χρεών προς το δημόσιο, υπάρχει έτοιμη τροπολογία η οποία θα προχωρήσει ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των εκλογών. Και θα τονίσω πως δεν είναι φωτογραφική η ρύθμιση, αλλά θα αφορά όλες τις εταιρίες που έχουν ανάλογο πρόβλημα».

Σχετικά άρθρα