«Κινδύνεψα να... κόψω το πέος μου με τα νύχια του Wolverine»

16 Μαΐου 2014

Hugh Jackman: Την πρώτη φορά που έτρεξα γυμνός για μια σκηνή στην ταινία, ένοιωσα μια αίσθηση ελευθερίας

Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι πολλές φορές δύσκολο και αυτό το γνωρίζει καλά ο Hugh Jackman, πρωταγωνιστής στις ταινίες «X-Men».

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «Graham Norton Show» είχε μια πολύ δύσκολη εμπειρία στα γυρίσματα της ταινίας «The Wolverine», όταν έπρεπε να τρέχει γυμνός φορώντας στα χέρια του τα μεταλλικά νύχια του χαρακτήρα...

«Την πρώτη μέρα που χρειάστηκε να τρέξω γυμνός για μια σκηνή του "Wolverine" ένοιωσα μια ισχυρή αίσθηση ελευθερίας. Δεν ήταν και τόσο άσχημη εμπειρία! Θυμάμαι όμως ακόμα τη στιγμή που βρισκόμουν σε μια μεγάλη άδεια λεωφόρο κατά τη διάρκεια της νύχτας» αναφέρει ο διάσημος ηθοποιός.

«Είχα ζητήσει από την παραγωγή να αποκλείσουν το δρόμο, για να μην με βλέπουν οι περαστικοί να κυκλοφορώ γυμνός και αισθάνομαι αμήχανα. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι ήταν υποτίθεται τραυματισμένος και αιμορραγούσε όταν έπρεπε να τρέξω. Άρχισα λοιπόν το τρέξιμο και φτάνοντας στη γωνία του τετραγώνου βρέθηκα μπροστά στις γυναίκες που εργάζονταν για την ταινία» δήλωσε στην εκπομπή και συνέχισε:

«Αισθάνθηκα σαν στριπτιζέζ, το μόνο που έλειπε ήταν να μου πετάνε χαρτονομίσματα... Ασυναίσθητα έβαλα τα χέρια μου μπροστά να καλύψω την γύμνια μου, ξεχνώντας τα μεταλλικά νύχια που φορούσα! Πραγματικά κινδύνεψα να κόψω το πέος μου αλλά τελικά δεν υπήρξε ατύχημα» δήλωσε ο Hugh Jackman. 
newsbeast.gr

ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Λάο Τσε
Η Σκέψη της ημέρας
Λάο Τσε
Ανακαλύψτε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και αλλάξτε τη ζωή σας
Η απουσία συνειδητής επαφής με το παιδί...
Πώς αναγνωρίζουμε τους εγωιστές ανθρώπους;
Τι είναι οι εγωιστές; Κάποτε μου είπε...