Ηλίας Ψινάκης: «Δεν κυκλοφορώ φυλλάδια όπως κάποιες «θείτσες»

16 Μαΐου 2014

Ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ!» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την απόφασή του να ασχοληθεί με την πολιτική.

Δεδομένου ότι χειρίζεσαι τα media με μεγάλη ευκολία, θα μπορούσες κάθε μέρα να είσαι και σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Παρ’όλα αυτά ήσουν πιο συγκρατημένος…

«Δεν κάνω προεκλογική εκστρατεία, δεν βγάζω λόγους, δεν λέω ψέματα, δεν κυκλοφορώ φυλλάδια όπως κάποιες «θείτσες» υποψήφιες που τυπώνουν φωτογραφίες με το μαλλί «λάχανο»! Έχω απαγορεύσει στους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μου να εκστομίζουν τη λέξη «θα». Έχω υπάρξει στη ζωή μου δύο φορές μάνατζερ, μία στον Σάκη Ρουβά και μία στον εαυτό μου. Αυτήν την φορά ας κάνει καριέρα ο Δήμος του Μαραθώνα. Επέλεξα να μένω στην Ελλάδα, ενώ θα μπορούσα να ζω σαν βασιλιάς στο εξωτερικό. Έχω περάσει καταπληκτικά στη ζωή μου και τώρα σα γεράματα θέλω να φανώ χρήσιμος στον τόπο μου».

Έχεις την πολιτική υποστήριξη κάποιου κόμματος;

«Κανενός. Είπαμε είμαι μάνατζερ, δεν είμαι ηλίθιος! Δεν εκτιμώ τους περισσότερους πολιτικούς. Έχουν σπουδάσει κάτι, είναι ανεπάγγελτοι και δεν είναι πετυχημένοι σε τίποτα. Στην Ελλάδα αναθέτουμε σε δικηγόρους το Υπουργείο Οικονομικών! Θα άφηνες ποτέ σε έναν υδραυλικό να σου κάνει εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας; Όχι βέβαια».

Πηγή: www.govastileto.gr 


ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Ανέκδοτο της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy
Η Σκέψη της ημέρας
Paul Lefevre Geraldy