Γαλατσόπουλος: «Απαιτούμε ισονομία»

Με το σύνθημα «ο ΠΑΟΚ είναι ένας», ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ μίλησε για το μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου (17/05) και τόνισε ότι αυτό που απαιτεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι ισονομία.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εκπροσώπησε την ομάδα μπάσκετ στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Τούμπα, με την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ενωμένη να αναφέρεται στο μεγάλο συλλαλητήριο του Σαββάτου. Ομιλητές ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας, ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Φιλώτας Πέλλιος και εκπρόσωπος των οργανωμένων φιλάθλων του ΠΑΟΚ.

«Νιώσαμε πραγματικά την ανάγκη να συμπαρασταθούμε στα δίκαια αιτήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στο κομμάτι που αφορά το θέμα της Θέρμης, αλλά και στο κομμάτι που αφορά το θέμα των χρεών. Είναι δύο θέματα, για τα οποία έχουν δοθεί υποσχέσεις εδώ και έναν χρόνο περίπου ότι θα λυθούν. Ο κ. Βρύζας ανέφερε τον κ. Καρούντζο, με τον οποίο αντιμετωπίσαμε και εμείς για έξι μήνες τα ίδια προβλήματα στο «Παλατάκι» και παιδευόμασταν για τυπικά θέματα, ενώ πρόκειται για το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές. Συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και καλούμε όλο τον κόσμο να είναι αύριο στην Καμάρα, για να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ενιαίος και με αυτήν την λογική θα πάει μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ΚΑΕ (διοίκησης, τεχνικού τιμ και της ομάδας) τον κ. Ιβάν Σαββίδη για την τεράστια βοήθεια που δίνει στην ομάδα μπάσκετ. Πιστεύω μάλιστα ότι αυτή η ομάδα σε λίγο καιρό θα αλλάξει σελίδα. Πράγματι απαιτούμε ισονομία. Είδατε τις τελευταίες ημέρες, Τρίτη και Πέμπτη, η ομάδα μπάσκετ έδωσε δύο σημαντικούς αγώνες και παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη δεν κατάφερε να κερδίσει», ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. 

Σχετικά άρθρα