Χωρίς τρεις η «πράσινη» προπόνηση

Με πολλά προβλήματα τελείωσε η προπόνηση της Παρασκευής (16/05) του Παναθηναϊκού, με τους Ράιτ, Γκιστ και Κάρι να μην παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα!
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης στην προπόνηση της Παρασκευής είδε τρεις παίκτες του να απέχουν από το πρόγραμμα και έτσι η προετοιμάσία για την τρίτη αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ (19/05) συνεχίζεται μετ’ εμποδίων.
Ο Ζακ Ράιτ στο δεύτερο ματς απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης (15/05), οπότε και ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0, έκανε προθέρμανση, αλλά δεν αγωνίστηκε, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Ο Ράιτ ακολούθησε θεραπεία την Παρασκευή (16/05), δεν προπονήθηκε και στον Παναθηναϊκό περιμένουν με αγωνία τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του παίκτη.
Ο Τζέιμς Γκιστ κατά την διάρκεια του ματς, ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Ο Γκιστ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, αλλά παρόλα αυτά δεν προπονήθηκε. Εκτός έμεινε και ο Ραμέλ Κάρι, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.
 

Σχετικά άρθρα