Μεσίνα: «Έχω δει πολλά σκατά στην καριέρα μου»!

«Έχω δει πολλά σκατά στην καριέρα μου, δυστυχία και απελπισία», δήλωσε ο Έτορε Μεσίνα, προπονητής της ΤΣΣΚΑ, που για δεύτερο συνεχόμενο Φάιναλ Φορ απέτυχε να οδηγήσει την ρωσική ομάδα στον τελικό.

Απογοητευμένος Ιταλός κόουτς δήλωσε μετά την ήττα από την Μακάμπι στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Μιλάνου: «Συγχαρητήρια στη Μακάμπι. Είναι πάντα οδυνηρό να χάνεις έτσι. Για 39 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα ελέγχαμε το παιχνίδι. Για τρία δεκάλεπτα είχαμε πειθαρχεία, καλή άμυνα, κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ, ελέγξαμε τον ρυθμό και βάλαμε τη μπάλα μες στο καλάθι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν κάναμε τίποτα από αυτά. Δεν κάναμε τίποτα σωστά. Στο τέλος μικρά λάθη, μας έφεραν σε αυτή τη θέση».

Δημοσιογράφους που ρώτησε τον Μεσίνα εάν η αποψινή ήττα ήταν η χειρότερη στιγμή στην καριέρα, του… ερέθισε τον προπονητή της ΤΣΣΚΑ, που απάντησε: «Είστε σκληρός. Θέλετε να προσθέσετε λύπη στη λύπη μου; Έχω δει πολλά σκατά στην καριέρα μου, δυστυχία και απελπισία. Είναι οδυνηρό αυτό που συμβαίνει, αλλά έχω δει χειρότερα εκτός μπάσκετ».

Σχετικά άρθρα