Την… καζούρα από τον Σλούκα θέλει να γλιτώσει ο «Μπιγκ Σόφο»!

Την… καζούρα από τον Κώστα Σλούκα θέλει να αποφύγει ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και στην τρίτη συμμετοχή του στον τελικό Φάιναλ Φορ μεθαύριο Κυριακή (18/5, 10 μ.μ.) στο Μιλάνο να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο  Ευρωλίγκας στην καριέρα του!

«Εγώ το πίστευα και όταν χάναμε με πέντε πόντους», δήλωσε ο «Μπιγκ Σόφο» για την μεγάλη ανατροπή επί της ΤΣΣΚΑ της Μακάμπι στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ Φορ του Μιλάνο και εξήγησε: «Πολύ περισσότερο όταν ο Μπλου έβαλε το τρίποντο 13” πριν το τέλος και πήγαμε τη διαφορά στον πόντο. Την ίδια στιγμή κάτι χάλασε στο μυαλό της ΤΣΣΚΑ και είναι λογικό να προκλήθηκε αναστάτωση. Κέρδιζαν με 15 και βρέθηκαν να κερδίζουν με έναν».

«Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η ανατροπή της Κωνσταντινούπολης, όταν ο Ολυμπιακός γύρισε από το -19 στον τελικό», σχολίασε ο Σχορτσανίτης και σημείωσε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά μάλλον έχει από πάνω της ένα μεγάλο μαύρο σύννεφο».

«Έχω πάει σε 4 Final Four και αυτός θα είναι ο τρίτος μου τελικός», δήλωσε στην συνέχεια ο 29χρόνος σέντερ της Μακάμπι και τόνισε χαριτολογώντας και αναφερόμενος στον Κώστα Σλούκα, τον 24χρόνο γκαρντ του Ολυμπιακού: «Ο Σλούκας έχει πάει σε δύο και έχει δύο Ευρωλίγκες. Αν δεν την πάρω, θα με βλέπει ο μικρός και θα μου ρίχνει σφαλιάρες».

Σχετικά άρθρα