Μοίρασε συγχαρητήρια ο Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εξαιρετική τους εμφάνιση και την νίκη τους επί της Μπαρτσελόνα (62-100), με τον προπονητή της Ρεάλ, να τονίζει ότι τώρα απομένει η ομάδα του να κάνει ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι στον τελικό της Κυριακής (18/05).

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου. Ξεκινήσαμε αργά γιατί είχαμε ένα πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ελέγξαμε τον ρυθμό από νωρίς. Με καλύτερη άμυνα διορθώσαμε το προβλημα και πήραμε τον έλεγχο. Κάναμε όλα τα μικρά πράγματα που επρεπε για να κερδίσουμε είναι μία πολύ καλή μέρα για εμάς, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι από την πρώτη μέρα δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε εδώ.

Ολοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ξημερώνει τώρα μία νέα ημέρα. Πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι για να δώσουμε στη Ρεάλ αυτό που έχει στερηθεί τόσα χρόνια», δήλωσε ο κόουτς των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του απέναντι στην αιώνια αντίπαλό της Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ από την πλευρά του ήταν πανευτυχής! «Ήμασταν φανταστικοί, ούτε κι εμείς περιμέναμε ότι θα παίξαμε τόσο καλά. Αλλά καμιά φορά μες στο παιχνίδι σου βγαίνουν όλα. Έτσι έγινε και σήμερα. Ακόμα δεν κάναμε τίποτα, δεν έχουμε πάρει το κύπελλο, απλώς ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός γκαρντ.

Σχετικά άρθρα