Πασκουάλ: «Δεν είμαστε επιπέδου Ρεάλ»

Την ευθύνη για την ήττα την Μπαρτσελόνα ανέλαβε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι συνέβη στην ομάδα του στον ημιτελικό της Παρασκευής (16/05) και τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με την Ρεάλ. 

«Αν πρέπει να κατηγορήσω κάποιον θα ήταν ο εαυτός μου. Αυτή η ήττα πονάει πάρα πολύ, τα τελευταία 15 λεπτά δεν ήμασταν εδώ. Στην τρίτη περίοδο εξαφανιστήκαμε. Η Ρεάλ είναι ομάδα με ποιότητα, είναι μαστερ οι παίκτες της σε όλη την Ευρώπη, αν τους πας στο ένας με έναν θα σε διαλύσουν», δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση ο κόουτς της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι Πασκουάλ.

Στη συνέχεια ο Πασκουάλ προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε στο ματς και πώς ήρθε η βαριά ήττα με 62-100: «Ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε… Γιατί φτάσαμε εδώ ενώ είχαμε προπονηθεί καλά. Είναι η δεύτερη φορά που το παθαίνουμε αυτό τα τελευταία έξι χρόνια. Κάναμε λάθη ειχαμε χαμηλά ποσοστά. Είχαμε προβλήματα ψυχολογίας και αυτό είναι δική μου ευθύνη. Οι αντίπαλοι μας ήταν πάρα πολύ δυνατοί. Εμείς είμαστε καλοί, αλλά δεν είμαστε του επιπέδου τους. Ζητάω συγνώμη από τους φιλάθλους για την εμφάνιση, ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνει αυτό το πράγμα που έγινε. Αυτή η ήττα πονάει και θα είναι δύσκολο να συνέλθουμε, θα χρειαστούμε χρόνο για να πάρουμε τα πάνω μας».

 «Δεν ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι, δεν είχαμε επικοινωνία στο παρκέ… Είναι απλά τρελό αυτό που συνέβη. Είναι απογοητευτικό για τους φίλους της Μπαρτσελόνα και εμάς τους ίδιους. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έγινε αυτό. Ήταν ψυχολογικό το θέμα. Δεν παίξαμε άμυνα, δεν επιτεθήκαμε σωστά και χάσαμε. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Ήταν ένα σοκ ο τρόπος που χάσαμε», δήλωσε ο Tζόι Ντόρσεϊ μετά την βαριά ήττα που γνώρισε η Μπαρτσελόνα από την Ρεάλ στον ημιτελικό.

 

 

 

Σχετικά άρθρα