Θα το παλέψει για Ντιέγκο

Οι Τούρκοι της Μπεσίκτας δίνουν «χρυσάφι» για τον Ντιέγκο, με τον Ολυμπιακό να έχει τις δικές του πιθανότητες για την υπέρβαση με τον Βραζιλιάνο σταρ της Ατλέτικο. Σιγουριά για Πουλίδο-Ντιοπ, υπογράφουν Φορτούνης, Καθάριος, παίρνει και Κούρντι. 

Την υπέρβαση με τη μεταγραφή του Ντιέγκο θα ψάξει ο Ολυμπιακός, με τον Βραζιλιάνο άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι από τα μεγάλα ονόματα που απασχολούν τους πρωταθλητές.

Η προαναγγελία μεγάλης ενίσχυσης στο κέντρο και στην επίθεση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στις πρόσφατες τοποθετήσεις του έχει προκαλέσει κύμα φημών σχετικά με τους στόχους του Ολυμπιακού. Ο Ντιέγκο είναι μία από τις σούπερ επιλογές με τεράστιες φυσικά δυσκολίες, ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος όπως λέγεται να καλύψει το κασέ του. 

Στην Τουρκία η Μπεσίκτας έχει κάνει μεγάλη προσφορά στην πλευρά του παίκτη, ο οποίος θα περιμένει και τις επαφές του με την Ατλέτικο μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μήπως μείνει στην ισπανική ομάδα. 

Στο θέμα Πουλίδο ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι θα βρεθεί τελικά λύση και δεν θα χρειαστεί να διεκδικήσει μέσω της FIFA την απόκτηση του παίκτη με τον οποίο έχει υπογράψει συμβόλαιο, ενώ για τον Ντιοπ υπάρχει αισιοδοξία ότι τελικά ο Σενεγαλέζος μέσος θα γίνει ερυθρόλευκος.

Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές του Κώστα Φορτούνη που είναι στην Ελλάδα και πρόκειται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο, του Νίκου Καθάριου από τον Πανθρακικού, αλλά και του Αμίρη Κούρντι από τον Πανιώνιο που επίσης αρέσει στους πρωταθλητές. 

Στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και ο 21χρονος Αργεντινός Ρικάρντο Σεντουριόν που έπαιξε φέτος δανεικός στην Τζένοα. Είναι μεσοεπιθετικός και ανήκει στην Ρασίγκ Κλουμπ.

Σχετικά άρθρα