Λάσο: «Δεν αισθάνομαι ότι είμαστε φαβορί»

Δεν δέχεται τον τίτλο του φαβορί ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, παρά το γεγονός ότι η “βασίλισσα” διέλυσε την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final-4 της Ευρωλίγκας.

Όποιος θεωρεί τον εαυτό του φαβορί, δεν είναι έξυπνος, δήλωσε ο Λάσο και συμπλήρωσε πως περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι στον τελικό με την Μακάμπι .

“Είμαστε εδώ που θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή πορεία και περάσαμε πολλά για να φτάσουμε ως εδώ. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι η ομάδα μου θα έφτανε εδώ προετοιμασμένη ψυχολογικά και αγωνιστικά. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Μακάμπι. Θα είναι ένας μεγάλος τελικός, πιθανώς ένα κλασικό παιχνίδι. Ελπίζω να δούμε ένα μεγάλο ματς”.

Ενώ συμπλήρωσε πως: “Σε έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Υπάρχουν τόσες λεπτομέρειες και τόσες παράμετροι που μπορούν να κρίνουν τον αγώνα. Αν νιώθεις φαβορί σε έναν τελικό, δεν είσαι τόσο έξυπνος. Δεν ξέρω αν είμαι έξυπνος ή όχι, αλλά δεν αισθάνομαι ότι η ομάδα μου είναι φαβορί. Είμαι περήφανος που μας θεωρούν φαβορί, αλλά εγώ σέβομαι το αουτσάιντερ”.

Από τη μεριά των αθλητών ο Σέρχιο Γιούλ είπε: “Είμαστε περήφανοι που είμαστε ξανά σε έναν τελικό κι έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχουμε μεγάλο πάθος για το τρόπαιο, αλλά απέναντί μας έχουμε μια δυνατή ομάδα με μεγάλη καρδιά και θα πρέπει να παίξουμε καλά για 40 λεπτά για να νικήσουμε”

Σχετικά άρθρα